Veggie burgers met halloumi, veldsla en wortelpuree
Gemiddeld, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Philadelphia
Smeerkaas | LIGHT | Original
3 × 320 gr
€9,75
LU
Crackers | Original | Toastjes | Zout
2 x 75 gr
€1,85
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Delhaize
Zeezout | Fijn | Jodium
750 gr
€0,79
Tip
De bodem van deze cheesecake heeft de textuur van een crumble en zal bij het versnijden lichtjes verkruimelen: dat maakt hem nog smakelijker! Voeg eventueel wat radijzen en/of lente-uitjes toe voor een mooie final touch.
Toon:
Philadelphia
Smeerkaas | LIGHT | Original
3 × 320 gr
€9,75
LU
Crackers | Original | Toastjes | Zout
2 x 75 gr
€1,85
Delhaize
Bladpeterselie Verpakt
100 gr
€1,49
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Delhaize
Zeezout | Fijn | Jodium
750 gr
€0,79