• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR

Balsamico | Crème

Lanfranca

180 gr - 20,28 €/kg
€3,65
Productinformatie

Beschrijving

Balsamico crème

Gebruiksaanwijzing

Het kan gebruikt worden op bereide broodjes en aperietiefhapjes, het kan gebruikt worden voor het decoreren van je hoofdschotel zoals escaloppes of visfillets of om uw dessert of ijs een creatieve smaaktoets te geven.

Ingrediënten

Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 92% (Balsamico azijn uit Modena wijnazijn, geconcentreerde most van druive, kleurstof E150d), glucosestropp, gemodificeerd maïszetmeel, maltodextrine, dextrosemonohydraat, bindmiddel xanthaangom, antioxidant swaveldioxide.

Allergenen

Bevat:  Zwaveldioxide of sulfieten

Net inhoud

180GRM

Benaming

Acetificio Mengazzoli snc

Producent informatie

Acetificio Mengazzoli snc - via Fogazzaro, 339 Borgoforte (Mn) - Italy

Voeding

Per 100GRM
Energie 677KJ
Kilocalorieën 159KCAL
Vetten waarvan 0GRM
Verzadigde vetten 0GRM
Koolhydraten waarvan 37.5GRM
Suikers 37.5GRM
Eiwitten 0.42GRM
Zout 0.08GRM

Anderen kochten ook...

ID:441459

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst