• Mijn snelshopping
 • Mijn lijsten  
Belangrijk bericht: Delhaize vraagt haar klanten om extra aandachtig te zijn op de houdbaarheidsdatum van volgend product: Magere drinkyoghurt met vruchtensap-6x200ml  Lees meer >

Meest recent nieuws

Verkoop herbruikbare mondmaskers bij Delhaize

Vanaf 18 mei verkoopt Delhaize herbruikbare mondmaskers in exclusieve samenwerking met e5 mode. Een mooie manier om jezelf op duurzame wijze te beschermen en rekening te houden met anderen. Bovendien stort Delhaize 10 cent per verkocht mondmasker aan het Rode Kruis.

De mondmaskers zijn gemaakt van 100% katoen, zijn 3-lagig, met ruimte voor een filter. Ze zijn wasbaar op 90 graden. 5 minuten in een pot kokend water is ook voldoende voor veilig hergebruik van het masker. De elastieken voor achter de oren zijn verstelbaar, de neus is voorgevormd en licht verstevigd, en de kin heeft een extra aanzetstuk waardoor het monmasker comfortabel aanvoelt en volledig aansluit aan de kin, aan de zijkanten en bovenaan. Het masker voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Het is geschikt voor volwassenen, zowel dames als heren, veilig voor civiel gebruik (dus niet medisch).

Verkoop mondmaskers bij Delhaize

Omdat mondmaskers sinds 4 mei verplicht zijn op het openbaar vervoer, en dat er een dragen waar dan ook betekent dat we elkaar beschermen, wil Delhaize haar klanten helpen. Daarom zijn vanaf heden mondmaskers te koop in packs van 50. Om ervoor te zorgen dat al onze klanten hiervan kunnen genieten, zal er maximaal één pak per klant verkocht worden. De mondmaskers zullen worden verkocht aan de aankoopprijs. Bovendien zal per verkocht stuk, 2 eurocent geschonken worden aan een gemeenschappelijk goed doel binnen Comeos.

Ontdek hieronder hoe je een mondmasker correct plaatst op je gezicht.

 


1.. Was je handen met water en zeep vooraleer een mondmasker aan te brengen.
 


2. Zorg ervoor dat de juiste kant van het masker naar buiten wijst. De binnenkant van de meeste medische maskers is wit. 
 


3. Bedek je neus en mond en vermijd openingen tussen je gezicht en het mondmasker.

4. Was steeds je handen bij het aanraken van het mondmasker.

 


5. Verwijder het mondmasker langs achteraan en raak de voorzijde van het masker niet aan.

6. Gooi het gebruikte mondmasker in een afgesloten vuilbak en was jouw handen met water en zeep.

 

Delhaize is er voor jou!

Een dikke merci aan onze 32.000 medewerkers voor hun inzet en doorzettingsvermogen!
 

Bedankt aan al onze klanten die de sociale afstand respecteren in de winkel

Om anderen te helpen, die deze belangrijke regel soms vergeten, hebben wij in onze winkels vloerstickers aangebracht om de afstand van 1,5m te garanderen.

Help ons om jou en onze collega’s te beschermen. Bedankt!  Samen zal het ons lukken!

#SamenTegenCorona

Delhaize ondersteunt Covid-Solidarity. Ken je iemand die hulp nodig heeft bij het winkelen maar kan hij/zij zich niet verplaatsen wegens de huidige situatie ? Bel dan naar 02 808 96 54*. Verspreid solidariteit, geen virus. 

*Gesprekskosten in lijn met het Belgische standaardtarief

Meer info: https://www.covid-solidarity.org/nl

Samen veilig en solidair met elkaar, senioren en onze medewerkers
 

 • 65-plussers, zorgpersoneel en mensen met beperkte mobiliteit krijgen de hele dag voorrang.
 • Laatste toegang in in onze geïntegreerde winkels: 19u45.
 • Vrijdag sluiten we om 20u i.p.v. om 21u.
 • Blijf aub slechts 30 minuten in de winkel.
 • Het dragen van een mondmasker wordt sterk aanbevolen.
 • Het aantal klanten dat tegelijkertijd binnen mag, wordt beperkt.
 • Kom alleen, zonder familie. Uitgezonderd kinderen tot 18 jaar en personen die nood hebben aan begeleiding.
 • Gebruik een winkelkar om de social distancing van 1,5 meter te resepecteren.
 • Bedankt om niet te filmen in de winkel.

Via onderstaande link vind je de openingsuren van jouw favoriete Delhaize winkel:

Wij geven om uw gezondheid en die van onze medewerkers, met deze tips houden we het samen veilig

Kassarichtlijnen

 • Gelieve een veilige afstand (min. 1,5 meter) te bewaren tussen jezelf en de kassierster.
 • Betaal bij voorkeur elektronisch.
 • Scan zelf jouw Pluskaart aan het toestel aan de kassa of dicteer uw kaartnummer.
 • Sinds maandag 4 mei aanvaarden we opnieuw papieren waardebonnen en cheques.
 • We zullen ook opnieuw 5 eurobonnen verdelen.
 • De bonnen die je niet hebt kunnen afgeven tussen 13 maart en 3 mei morgen vanaf 4 mei terug afgegeven worden. De geldigheid van deze bonnen wordt verlengd tot en met 30/06/2020.

Voor onze verzorgers zorgen we nog meer

Delhaize geeft voorrang aan het verzorgend personeel en aan de ordediensten bij het boodschappen doen. Op eenvoudig vertoon van hun badges krijgen zij voorrang bij het betreden van onze winkels, zonder in de file te staan, en dit tussen 9 en 20 uur. 

Een dikke proficiat voor hun hulp! .

Hoe we met z'n allen kunnen helpen

Beste klant,

In deze uitzonderlijke tijden neemt Delhaize een belangrijke maatschappelijke rol op. Meer dan ooit willen we er zijn voor al onze Belgische en Luxemburgse klanten. Duizenden medewerkers zetten dan ook alles op alles en geven het beste van zichzelf om u zo goed mogelijk te helpen.

Wij begrijpen dat u vragen heeft en dat de situatie van vandaag tot bezorgdheid kan leiden.

Door de bijzondere drukte zijn bepaalde rekken sneller leeg dan anders. Maar ik vraag u  sereen te blijven. We hebben de nodige stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat alle producten beschikbaar blijven. Er is voldoende voorraad in onze distributiecentra, onze leveranciers garanderen een maximale inzet en we blijven onze winkels dagelijks bevoorraden. Onze medewerkers, leveranciers en transporteurs werken hard om de rekken gevuld te houden. Ook u kunt ons helpen door niet onnodig te stockeren en u te beperken tot uw gewoonlijke aankopen. Zo draagt u bij aan de solidariteit die absoluut nodig is.
Enkel zo kan Delhaize iedereen helpen.

U weet dat het essentieel is om er alles aan te doen het Coronavirus niet te verspreiden. Elk van ons heeft de verantwoordelijkheid de maatregelen die opgelegd werden door de overheid, strikt na te volgen. Daarom raden we u aan handcontact tijdens het winkelen zoveel mogelijk te vermijden. 
Zoals steeds volgen we bij Delhaize strenge richtlijnen wat hygiëne betreft. Om deze kracht bij te zetten nemen onze medewerkers extra voorzorgen. Uw gezondheid en de gezondheid van onze collega’s is meer dan ooit een absolute prioriteit.

Vanwege de huidige situatie doen ook heel wat klanten een beroep op onze onlinediensten. Net als in onze winkels doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Ook wat thuisleveringen betreft, willen we strengere maatregelen toepassen. Daarom zullen onze bezorgers tijdelijk uw boodschappen tot aan uw deur brengen, en niet meer tot in de keuken.

Ik besef dat boodschappen doen vandaag anders gaat dan dat u gewend bent. Laten we waakzaam en voorzichtig blijven en allemaal een steentje bijdragen zodat de situatie snel weer genormaliseerd wordt.  Met meer dan 800 winkels in België en Luxemburg en 30.000 medewerkers, zijn we ook tijdens deze moeilijke tijden steeds in de buurt en kunt u op elk moment op ons rekenen.

Delhaize staat klaar voor u. 

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

Met vriendelijke groeten,
Xavier Piesvaux
CEO Delhaize

Meer informatie nodig?

Via het gratis nummer 0800 95 713 (bereikbaar maandag t.e.m. vrijdag van 8u. tot 18u) of ons contactformulier kan je terecht bij onze klantendienst. Raadpleeg ook onze FAQ.

Delhaize stelt alles in het werk om zo snel mogelijk op je vragen te antwoorden.
Deze maatregelen zijn tijdelijk en wij blijven de situatie evalueren.

Bedankt voor je begrip.
En verzorg jezelf en je naasten.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst