• Naar de snelle shop
  • Mijn lijsten  

Meest recent nieuws

Bedankt aan al onze klanten die de sociale afstand respecteren in de winkel

Om anderen te helpen, die deze belangrijke regel soms vergeten, hebben wij in onze winkels vloerstickers aangebracht om de afstand van 1,5m te garanderen.

Help ons om jou en onze collega’s te beschermen. Bedankt!  Samen zal het ons lukken!

#SamenTegenCorona

Delhaize ondersteunt Covid-Solidarity. Ken je iemand die hulp nodig heeft bij het winkelen maar kan hij/zij zich niet verplaatsen wegens de huidige situatie ? Bel dan naar 02 808 96 54*. Verspreid solidariteit, geen virus. 

*Gesprekskosten in lijn met het Belgische standaardtarief

Meer info: https://www.covid-solidarity.org/nl

Voor onze verzorgers zorgen we nog meer

Vanaf vandaag geeft Delhaize voorrang aan het verzorgend personeel en aan de ordediensten bij het boodschappen doen. Op eenvoudig vertoon van hun badges krijgen zij voorrang bij het betreden van onze winkels, zonder in de file te staan, en dit tussen 9 en 20 uur. Delhaize steunt ten volle de mensen werkzaam in de eerstelijnshulp door hen zoveel mogelijk tijd te doen besparen.

Een dikke proficiat voor hun hulp! .

Laten we samen solidair zijn

We vragen al onze klanten die zich naar de winkel kunnen begeven, om voorrang te geven aan zij die het nodig hebben. Voor sommige oudere personen, zieken of mensen met een beperking, is een thuislevering vaak hun enige oplossing om zich de bevoorraden.

Samen veilig en solidair met elkaar, senioren en onze medewerkers

Hoe we met z'n allen kunnen helpen

Beste klant,

In deze uitzonderlijke tijden neemt Delhaize een belangrijke maatschappelijke rol op. Meer dan ooit willen we er zijn voor al onze Belgische en Luxemburgse klanten. Duizenden medewerkers zetten dan ook alles op alles en geven het beste van zichzelf om u zo goed mogelijk te helpen.

Wij begrijpen dat u vragen heeft en dat de situatie van vandaag tot bezorgdheid kan leiden.

Door de bijzondere drukte zijn bepaalde rekken sneller leeg dan anders. Maar ik vraag u  sereen te blijven. We hebben de nodige stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat alle producten beschikbaar blijven. Er is voldoende voorraad in onze distributiecentra, onze leveranciers garanderen een maximale inzet en we blijven onze winkels dagelijks bevoorraden. Onze medewerkers, leveranciers en transporteurs werken hard om de rekken gevuld te houden. Ook u kunt ons helpen door niet onnodig te stockeren en u te beperken tot uw gewoonlijke aankopen. Zo draagt u bij aan de solidariteit die absoluut nodig is.
Enkel zo kan Delhaize iedereen helpen.

U weet dat het essentieel is om er alles aan te doen het Coronavirus niet te verspreiden. Elk van ons heeft de verantwoordelijkheid de maatregelen die opgelegd werden door de overheid, strikt na te volgen. Daarom raden we u aan handcontact tijdens het winkelen zoveel mogelijk te vermijden. 
Zoals steeds volgen we bij Delhaize strenge richtlijnen wat hygiëne betreft. Om deze kracht bij te zetten nemen onze medewerkers extra voorzorgen. Uw gezondheid en de gezondheid van onze collega’s is meer dan ooit een absolute prioriteit.

Vanwege de huidige situatie doen ook heel wat klanten een beroep op onze onlinediensten. Net als in onze winkels doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Ook wat thuisleveringen betreft, willen we strengere maatregelen toepassen. Daarom zullen onze bezorgers tijdelijk uw boodschappen tot aan uw deur brengen, en niet meer tot in de keuken.

Ik besef dat boodschappen doen vandaag anders gaat dan dat u gewend bent. Laten we waakzaam en voorzichtig blijven en allemaal een steentje bijdragen zodat de situatie snel weer genormaliseerd wordt.  Met meer dan 800 winkels in België en Luxemburg en 30.000 medewerkers, zijn we ook tijdens deze moeilijke tijden steeds in de buurt en kunt u op elk moment op ons rekenen.

Delhaize staat klaar voor u. 

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

Met vriendelijke groeten,
Xavier Piesvaux
CEO Delhaize

Delhaize winkels

Onze Delhaize winkels (Delhaize Supermarkt, AD, Proxy, Fresh Atelier, Shop&Go) zijn de komende dagen en weken open volgens de normale openingsuren. Ook op zaterdag en zondag. Onze leveranciers en logistieke diensten stellen alles in het werk om onze goederen zo goed mogelijk aan te leveren.

Via onderstaande link vind je de openingsuren van uw favoriete Delhaize winkel:

Wij geven om uw gezondheid en die van onze medewerkers, met deze tips houden we het samen veilig

Kassarichtlijnen

Gelieve een veilige afstand (min. 1 meter) te bewaren tussen uzelf en de kassierster.

Betaal bij voorkeur elektronisch.

Scan zelf uw Pluskaart aan het toestel aan de kassa of dicteer uw kaartnummer.

We wisselen geen bonnen of andere papieren ticketten in. We verlengen de houdbaarheid van de bonnen tot nader order.

We verdelen ook geen 5 eurobons meer. De punten blijven op uw Pluskaart staan.

Meer informatie nodig?

Via het gratis nummer 0800 95 713 (bereikbaar maandag t.e.m. vrijdag van 8u. tot 18u) of ons contactformulier kan je terecht bij onze klantendienst. Raadpleeg ook onze FAQ.

Delhaize stelt alles in het werk om zo snel mogelijk op je vragen te antwoorden.
Deze maatregelen zijn tijdelijk en wij blijven de situatie evalueren.

Bedankt voor je begrip.
En verzorg jezelf en je naasten.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst