Tarte tatin van witloof met brie en pesto


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 850 g gourmet witloof
- 50 g hazelnoten
- 200 g brie
- 2 rollen bladerdeeg
- 4 el suiker
- 120 g boter
- 100 g parmigiano
- 100 g pijnboompitten
- 5 cl olijfolie
- 2 bussels basilicum
- 4 ronde bakvormen (± 15 cm diameter)
- bakpapier
- 850 g gourmet witloof
- 50 g hazelnoten
- 200 g brie
- 2 rollen bladerdeeg
- 4 el suiker
- 120 g boter
- 100 g parmigiano
- 100 g pijnboompitten
- 5 cl olijfolie
- 2 bussels basilicum
- 4 ronde bakvormen (± 15 cm diameter)
- bakpapier