Recept zoekresultatenKoriander- en basilicumpesto
Delhaize logo
  • Koriander- en basilicumpesto
    D

Koriander- en basilicumpesto

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Vegetarisch
Sauzen
Koriander- en basilicumpestoD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 30 g basilicum
  • 30 g koriander
  • 1,5 dl olijfolie
  • 60 g pijnboompitten
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Koriander | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
    F2021022400077540000
  • Pijnboompitten
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    90 gr
    88,78 €/kg
    €7,99
    S2021011900496970000
  • Grana padano | Hard | Geraspt
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    +/- 100 gr
    +/-27,19€/kg
    +/-€2,72
    F2013092300731800000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge | Bio
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2020072800450660000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min

    Pluk de blaadjes koriander en basilicum en mix deze fijn met de pijnboompitten, de olijfolie en de Parmezaanse kaas. Kruid met peper en meng nogmaals.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 2613; energie (kCal): 634; vetten (g): 64,8; verzadigde vetten (g): 10; koolhydraten (g): 2,3; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 9,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 507,2
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vegetarisch
    Overig
    Sauzen
    • Koriander- en basilicumpesto
      D

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Koriander | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    74,50 €/kg
    €1,49
    F2021022400077540000
  • Pijnboompitten
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    90 gr
    88,78 €/kg
    €7,99
    S2021011900496970000
  • Grana padano | Hard | Geraspt
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    +/- 100 gr
    +/-27,19€/kg
    +/-€2,72
    F2013092300731800000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge | Bio
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2020072800450660000