Recept zoekresultatenKlassieke appelcrumble met rozijnen
Delhaize logo
  • Klassieke appelcrumble met rozijnen
    D

Klassieke appelcrumble met rozijnen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Kids
Dessert
Klassieke appelcrumble met rozijnenD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 appels
  • 80 g rozijnen
  • 220 g bloem
  • 90 g kristalsuiker
  • 115 g boter
  • 1/2 kl kaneelpoeder
  • 1/2 kl vanillepoeder

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Appel | Pinkids | 8 stuks

Pink Lady

Appel | Pinkids | 8 stuks

8 st

€3,99

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

Bonner

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

200 gr

€2,29

Suiker | Vervanger

Zusto

Suiker | Vervanger

300 gr

€4,29

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Vanillepoeder

Vahiné

Vanillepoeder

8 gr

€7,19

Reeds in je keuken

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Kruiden | Kaneel | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Kaneel | Gemalen

38 gr

€3,79

Totaal:
€23,45

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 25 min. baktijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil de appelen, snijd ze in blokjes en meng er de vanille, de kaneel en de rozijnen onder. Verdeel over vuurvaste potjes of een ovenschaal.
  3. Meng de bloem, de suiker en de boter met je vingertoppen in een kom. Verbrokkel het deeg tot dikke kruimels. Bedek er de appelen mee en bak alles 25 min in de oven.
  4. Dien warm op met een bolletje ijs, of lauw met een beetje slagroom of crème anglaise.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1672; energie (kCal): 399; vetten (g): 16,5; verzadigde vetten (g): 10,4; koolhydraten (g): 56; suikers (g): 26,8; vezels (g): 2; eiwitten (g): 5,5; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 532,27
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieD
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1672; energie (kCal): 399; vetten (g): 16,5; verzadigde vetten (g): 10,4; koolhydraten (g): 56; suikers (g): 26,8; vezels (g): 2; eiwitten (g): 5,5; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 532,27
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Kids
Dessert
Dessert
  • Klassieke appelcrumble met rozijnen
    D

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Appel | Pinkids | 8 stuks

Pink Lady

Appel | Pinkids | 8 stuks

8 st

€3,99

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

Bonner

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

200 gr

€2,29

Suiker | Vervanger

Zusto

Suiker | Vervanger

300 gr

€4,29

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Vanillepoeder

Vahiné

Vanillepoeder

8 gr

€7,19

Reeds in je keuken

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Kruiden | Kaneel | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Kaneel | Gemalen

38 gr

€3,79

Totaal:
€23,45