Bretoense pannenkoeken met geitenkaas en ham


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 eieren
- 80 g boekweitbloem
- 80 g allroundbloem
- 2,5 dl volle melk
- 1 afgestreken el fijne suiker
- 1,5 dl water
- 40 g boter
- 2 takjes verse tijm
- 1 snufje zout
- 4 sneetjes ham uit de Savoie
- 120 g verse geitenkaas
- peper
- 5 eieren
- 80 g boekweitbloem
- 80 g allroundbloem
- 2,5 dl volle melk
- 1 afgestreken el fijne suiker
- 1,5 dl water
- 40 g boter
- 2 takjes verse tijm
- 1 snufje zout
- 4 sneetjes ham uit de Savoie
- 120 g verse geitenkaas
- peper