Volkorenspaghetti met biologische butternutburger


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g biologische butternutburgers
- 1 blikje biotomatenblokjes (400 g)
- 1/2 kl gedroogde oregano
- 1 stengel groene selder
- 1 teentje knoflook
- 1 e.l. olijfolie
- 50 g parmezaankrullen
- 1/2 kl piment ‘Pili-Pili Steak’ in vlokken
- 1 sjalot
- 400 g volkorenspaghetti
- 400 g biologische butternutburgers
- 1 blikje biotomatenblokjes (400 g)
- 1/2 kl gedroogde oregano
- 1 stengel groene selder
- 1 teentje knoflook
- 1 e.l. olijfolie
- 50 g parmezaankrullen
- 1/2 kl piment ‘Pili-Pili Steak’ in vlokken
- 1 sjalot
- 400 g volkorenspaghetti