Recept zoekresultatenVolkorenspaghetti met biologische butternutburger
Delhaize logo
  • Volkorenspaghetti met biologische butternutburgerA

Volkorenspaghetti met biologische butternutburger

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Student
Pasta
Volkorenspaghetti met biologische butternutburgerA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 400 g biologische butternutburger
  • 1 sjalot
  • 1/2 koffielepel piment ‘Pili-Pili Steak’ in vlokken
  • 50 g parmezaankrullen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 stengel groene selder
  • 1/2 koffielepel gedroogde oregano
  • 1 blikje biotomatenblokjes
  • 400 g volkorenspaghetti

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Burger | Rund | Bio
    +/- 250 gr
    +/-15,49€/kg
    +/-€3,87
  • Sjalotten | Verpakt
    500 gr
    5,10 €/kg
    €2,55
  • Kruiden | Pili-Pili
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Grana padano | Hard | Geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    1. Hak de sjalot en de look fijn. Giet een eetlepel olijfolie in een pan en bak het mengsel al roerend op een matig vuur. Voeg het blik tomaten toe en laat gedurende vijf minuten sudderen op een zacht vuur.
    2. Snijd de selder in dunne schijfjes en voeg ze bij de tomatensaus. Voeg de peper, oregano, zout en piment toe en laat nog een kwartier sudderen.
    3. Snijd de butternutburger in kleine blokjes en roer ze door de tomatensaus. Laat verder sudderen terwijl de spaghetti wordt bereid.
    4. Kook de spaghetti gaar in twee liter gezouten water
    5. Laat de spaghetti goed uitlekken en meng hem onder de saus.
    6. Dien onmiddellijk op, bestrooid met parmezaankrullen.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 585; energie (kCal): 139; vetten (g): 4,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 17,5; suikers (g): 2,2; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 661,08
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Vegetarisch
    Student
    Diner
    Alle seizoenen
    Pasta
    • Volkorenspaghetti met biologische butternutburgerA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Burger | Rund | Bio
    +/- 250 gr
    +/-15,49€/kg
    +/-€3,87
  • Sjalotten | Verpakt
    500 gr
    5,10 €/kg
    €2,55
  • Kruiden | Pili-Pili
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Grana padano | Hard | Geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar