Recept zoekresultatenSnelle pavlova met blauwe bessen en passievrucht
Delhaize logo
  • 00:00
    -00:35
  • Snelle pavlova met blauwe bessen en passievrucht

Snelle pavlova met blauwe bessen en passievrucht

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Recepten voor elke dag,Party
Dessert
Snelle pavlova met blauwe bessen en passievrucht

Ingrediënten voor 10 Porties

10 Porties
  • 8 passievruchten
  • 300 g blauwe bessen
  • 7,5 room
  • 60 g fijne suiker
  • 4 grote meringues bio

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Klop de room stijf en voeg er suiker aan toe.
  2. Breek de meringues in grote stukken en schik ze op een grote schotel. Schep er de helft van de opgeklopte room over, bestrooi met de helft van de blauwe bessen en de pulp van 4 passievruchten. Bedek met de rest van de room en versier met de rest van het fruit.
  3. Dien meteen op, zo blijft de meringue lekker krokant.

Kooktip

  • Om de room snel stijf te kunnen kloppen, moet hij heel koud zijn. Denk er ook aan de kom en de kloppers 30 min op voorhand in de koelkast te zetten.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Recepten voor elke dag,Party
Dessert
Dessert
  • 00:00
    -00:35
  • Snelle pavlova met blauwe bessen en passievrucht