• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 8 grote eieren
  • 40 g gezouten boter
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 100 g grijze garnalen
  • peper
  • 10 cl room
  • 1 roze sjalot
Roerei met grijze garnalen
Bereiding

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Hak de sjalot fijn. Smelt de boter in een grote steelpan en fruit hierin de gehakte sjalot op heel zacht vuur gedurende 5 min.
  2. Klop ondertussen de eieren los met de helft van de room, peper en een beetje zout.
  3. Giet het eimengsel in de steelpan en roer met een houten lepel op heel zacht vuur tot de eieren gestold, maar toch nog romig zijn. Voeg de garnalen toe, de resterende room en de dille. Laat nog even stollen indien nodig.
  4. Serveer meteen op geroosterd brood en met een gemengde salade.

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst