Pumpkinpancakes met appelen, pecannoten en skyr

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren (voor de pancakes)
- 300 g pompoenvruchtvlees (netto gewicht, geschild) (voor de pancakes)
- 2 dl halfvolle melk (voor de pancakes)
- 300 g bloem (voor de pancakes)
- 1 kl bakpoeder (voor de pancakes)
- 2 zakjes vanillesuiker (voor de pancakes)
- 20 g boter (voor de pancakes)
- 1 kl kaneelpoeder (voor de pancakes)
- 1 snufje zout (voor de pancakes)
- 3 bio-appelen (voor de topping)
- 50 g pecannoten (voor de topping)
- 2 el pompoenpitten (voor de topping)
- 250 g skyr natuur (voor de topping)
- 4 el ahornsiroop (voor de topping)
- 20 g boter (voor de topping)
- 1/2 kl kaneelpoeder (voor de topping)
- 3 eieren (voor de pancakes)
- 300 g pompoenvruchtvlees (netto gewicht, geschild) (voor de pancakes)
- 2 dl halfvolle melk (voor de pancakes)
- 300 g bloem (voor de pancakes)
- 1 kl bakpoeder (voor de pancakes)
- 2 zakjes vanillesuiker (voor de pancakes)
- 20 g boter (voor de pancakes)
- 1 kl kaneelpoeder (voor de pancakes)
- 1 snufje zout (voor de pancakes)
- 3 bio-appelen (voor de topping)
- 50 g pecannoten (voor de topping)
- 2 el pompoenpitten (voor de topping)
- 250 g skyr natuur (voor de topping)
- 4 el ahornsiroop (voor de topping)
- 20 g boter (voor de topping)