
Kabeljauwhaasje met pastinaak en shii-takes
door Bart Desmidt


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 pastinaken
- 300 g kabeljauwhaasjes
- 3 dl melk
- 100 g boter
- 5 cl citroensap
- 100 g shiitakes
- 2 polderaardappel
- 40 g hazelnoten
- 50 g platte peterselie
- 20 g broodkruim
- 2 teentjes knoflook
- 1 dl olijfolie
- 2 sjalotjes
- 10 cl witte wijnazijn
- 2 pastinaken
- 300 g kabeljauwhaasjes
- 3 dl melk
- 100 g boter
- 5 cl citroensap
- 100 g shiitakes
- 2 polderaardappel
- 40 g hazelnoten
- 50 g platte peterselie
- 20 g broodkruim
- 2 teentjes knoflook
- 1 dl olijfolie
- 2 sjalotjes
- 10 cl witte wijnazijn