Hindegebraad in een knapperig kleedje, Marsalasaus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 hindegebraad van 650 tot 700 g
- 8 sneden ontbijtspek
- 20 cl Marsala
- 8 grote saliebladeren
- 1 e.l. olijfolie
- 8 cl verse room
- 1 sjalot
- 12 cl wildfond
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- zout
- 1 hindegebraad van 650 tot 700 g
- 8 sneden ontbijtspek
- 20 cl Marsala
- 8 grote saliebladeren
- 1 e.l. olijfolie
- 8 cl verse room
- 1 sjalot
- 12 cl wildfond
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- zout