Recept zoekresultatenCeviche van zeebaars
Delhaize logo
  • 00:00
    -03:30
    A
  • Ceviche van zeebaars

Ceviche van zeebaars

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

3 op 5
Gluten vrij
Buiten eten
Hoofdgerecht
Ceviche van zeebaarsA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 zeebaarsfilets
  • 2 lente-uitjes
  • 1 limoen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 50 g frambozen
  • enkele takjes basilicum
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zeebaarsfilet
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Jonge uien | Bussel | Cat1
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Limoen | 1 st
    1 st
    0,70 €/st
    €0,70
  • Frambozen
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min + 10 min rusttijd

    1. Verwijder het vel van de zeebaarsfilets en snijd het visvlees in kleine blokjes. Kruid met peper en zout en pers de limoen boven de vis uit. Besprenkel met olijfolie en zet de vis ± 10 min in de koelkast zodat die lichtjes kan garen in het limoensap.
    2. Haal de vis uit de koelkast. Snijd de frambozen in stukjes en meng deze voorzichtig onder de ceviche.
    3. Werk af met de versnipperde lente-uitjes, enkele basilicumblaadjes en een beetje olijfolie.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 674; energie (kCal): 162; vetten (g): 11,1; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 13,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 319,46
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Gluten vrij
    Buiten eten
    Diner
    Zomer
    Hoofdgerecht
    • 00:00
      -03:30
      A
    • Ceviche van zeebaars

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zeebaarsfilet
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Jonge uien | Bussel | Cat1
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Limoen | 1 st
    1 st
    0,70 €/st
    €0,70
  • Frambozen
    Dit product is niet meer beschikbaar