Recept zoekresultatenCeviche van zeebaars
Delhaize logo
  • A
  • Ceviche van zeebaars

Ceviche van zeebaars

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

3 op 5
Gluten vrij
Romantisch diner
Hoofdgerecht
Ceviche van zeebaarsA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 zeebaarsfilets
  • 2 lente-uitjes
  • 1 limoen
  • 50 g frambozen
  • 4 e.l. olijfolie
  • enkele takjes basilicum
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zeebaarsfilet MAP

Delhaize

Zeebaarsfilet MAP

+/- 250 gr

+/-€7,25

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Frambozen

Delhaize

Frambozen

250 gr

€3,09

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€15,41

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min + 10 min rusttijd

  1. Verwijder het vel van de zeebaarsfilets en snijd het visvlees in kleine blokjes. Kruid met peper en zout en pers de limoen boven de vis uit. Besprenkel met olijfolie en zet de vis ± 10 min in de koelkast zodat die lichtjes kan garen in het limoensap.
  2. Haal de vis uit de koelkast. Snijd de frambozen in stukjes en meng deze voorzichtig onder de ceviche.
  3. Werk af met de versnipperde lente-uitjes, enkele basilicumblaadjes en een beetje olijfolie.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 674; energie (kCal): 162; vetten (g): 11,1; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 13,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 319,46
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 674; energie (kCal): 162; vetten (g): 11,1; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 13,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 319,46
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Gluten vrij
Romantisch diner
Diner
Zomer
Hoofdgerecht
  • A
  • Ceviche van zeebaars

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zeebaarsfilet MAP

Delhaize

Zeebaarsfilet MAP

+/- 250 gr

+/-€7,25

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Frambozen

Delhaize

Frambozen

250 gr

€3,09

Kruiden | Basilicum

Santa Maria

Kruiden | Basilicum

10 gr

€3,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€15,41