BlogpaginaBeter etenLokaalLokaal gebak uit West-Vlaanderen.
Lokaal
Telers & boeren

Lokaal gebak uit West-Vlaanderen.

Al drie generaties lang steekt de familie Gaelens de handen uit de mouwen op hun artisanale bakkerij. Met als resultaat? Heerlijk geurende gebakjes om je vingers en duimen bij af te likken. Alles wordt met de hand en natuurlijke basisingrediënten gemaakt. Hun ervaring? Die staken Paul en Isabelle op bij hun ouders en grootouders. "Mijn opa begon zijn carrière bij een Brusselse bakker met Zwitserse roots. Daar legde hij onder meer de basis voor de misérable die wij tot op vandaag maken." Een heerlijk stukje geschiedenis, dat zo nu en dan wordt gepimpt met nieuwigheden, zomaar in jouw winkel! Hmm.. om je vingers bij af te likken!

Koken? Lekker vers van bij ons!

Ons lokaal recept met gebak

Hmmmm een heerlijke zoete zonde, dat smaakt altijd! Ben jij een echte zoetekauw? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want deze macaron met vulling van framboos zal je hartje sneller doen slaan.

Meer recepten voor een lekker gebak