Pizza de la mia casa
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Ingrediënten voor 4 Porties
- 50 g ansjovisfilets
- zongedroogde tomaten
- Geperste knoflookteentjes
- 50 g kappers
- 1 bol mozzarella
- 1 e.l. olijfolie
- 1 rol pizzadeeg
- 1 doos tomatenconcentraat
- 1/2 uien, in ringen
- Artisjokharten
- Paddenstoelen
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Ansjovis
90 gr
€2,39
Delhaize
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
90 gr
€2,69
Delhaize
Knoflook | Netje
250 gr
€1,59
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Delhaize
Mozzarella | Bol
125 gr
€0,79
Dr. oetker
Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding
320 gr
€3,39
Elvea
Passata | Bio
340 gr
€2,59
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Artisjokharten
210 gr
€2,19
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Reeds in je keuken
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Totaal:
€19,90
Begin met koken
- Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en rol het uit.
- Teken met een mespunt ruiten in het deeg en bestrijk het met de Tomato Frito.
- Verdeel de in plakjes gesneden mozzarella over het deeg en werk verder af met alle smaakmakers en ingrediënten.
- Druppel een beetje olie over het geheel en schuif in de voorverwarmde oven op 175°C gedurende 40 à 45 minuten.
Nutritionele informatie
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Ansjovis
90 gr
€2,39
Delhaize
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
90 gr
€2,69
Delhaize
Knoflook | Netje
250 gr
€1,59
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Delhaize
Mozzarella | Bol
125 gr
€0,79
Dr. oetker
Pizzadeeg | Italiaanse wijze | Bereiding
320 gr
€3,39
Elvea
Passata | Bio
340 gr
€2,59
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Artisjokharten
210 gr
€2,19
Delhaize
Belgische | Champignons
250 gr
€1,39
Reeds in je keuken
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95