Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenKleine flammkuchen met gerookte zalm
Delhaize logo
  • Kleine flammkuchen met gerookte zalm
    C
Kleine flammkuchen met gerookte zalmC

Kleine flammkuchen met gerookte zalm

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

6 porties
  • 1 pizzadeeg
  • 150 g gerookte zalm
  • 1 ui
  • 150 g halfvolle verse kaas
  • bieslook
  • rucola
  • 1 pizzadeeg
  • 150 g gerookte zalm
  • 1 ui
  • 150 g halfvolle verse kaas
  • bieslook
  • rucola

Begin met koken

: 10 min.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snipper de ui heel fijn en snij de gerookte zalm in reepjes.
3
Ontrol het deeg en snij het, samen met het bakpapier, in vierkante stukken (1 per portie) met behulp van een schaar. Smeer een eetlepel verse kaas uit over elk stuk deeg. Bestrooi met uisnippers en vervolgens met zalmreepjes. Kruid met peper, maar niet met zout.
4
Leg de flammkuchen op het met bakpapier beklede ovenrooster en laat ze ongeveer 8 min. in de oven bakken (controleer regelmatig!).
5
Bestrooi met gehakte bieslook en serveer meteen met een slaatje.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
2
Snipper de ui heel fijn en snij de gerookte zalm in reepjes.
3
Ontrol het deeg en snij het, samen met het bakpapier, in vierkante stukken (1 per portie) met behulp van een schaar. Smeer een eetlepel verse kaas uit over elk stuk deeg. Bestrooi met uisnippers en vervolgens met zalmreepjes. Kruid met peper, maar niet met zout.
4
Leg de flammkuchen op het met bakpapier beklede ovenrooster en laat ze ongeveer 8 min. in de oven bakken (controleer regelmatig!).
5
Bestrooi met gehakte bieslook en serveer meteen met een slaatje.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 723; energie (kCal): 172; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,3; koolhydraten (g): 19,7; suikers (g): 2,1; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 9,8; zout (g): 1,5. Energie (kcal/portie): 222,4
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 723; energie (kCal): 172; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,3; koolhydraten (g): 19,7; suikers (g): 2,1; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 9,8; zout (g): 1,5. Energie (kcal/portie): 222,4
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Eindejaar
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Pizzadeeg | Vers

Delhaize

Pizzadeeg | Vers

260 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Handgesneden Schotse gerookte zalm

Delhaize

Handgesneden Schotse gerookte zalm

+/- 156 gr

+/-€9,05

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

Delhaize

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,57

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Rucola

Delhaize

Rucola

100 gr

€1,29

Totaal:
+/-€15,64