Recept zoekresultatenLamskoteletten en groentepannetje met kurkuma
Delhaize logo
  • Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma
Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma

Lamskoteletten en groentepannetje met kurkuma

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 12 lamskoteletjes
  • 4 enkele takjes platte peterselie
  • 50 g diepvrieserwten
  • 3 wortelen
  • 6 nieuwe aardappelen
  • 2 feuilles laurier
  • 1 ui
  • 1 kl kurkumapoeder
  • olijfolie
  • fleur de sel
  • peper
  • 12 lamskoteletjes
  • 4 enkele takjes platte peterselie
  • 50 g diepvrieserwten
  • 3 wortelen
  • 6 nieuwe aardappelen
  • 2 feuilles laurier
  • 1 ui
  • 1 kl kurkumapoeder
  • olijfolie
  • fleur de sel
  • peper

Begin met koken

1
Pel de ui en hak fijn.
2
Laat aanstoven in een kookpan met een eetlepel olijfolie.
3
Schil de wortelen en snij ze in stukken.
4
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm zijde.
5
Doe deze groenten bij de uien en voeg de laurierbladeren en een koffielepel kurkumapoeder toe. Laat 2 minuten aanstoven.
6
Zet onder water en laat koken tot de groenten gaar zijn.
7
Breng naar believen op smaak met peper en zout.
8
Bak de lamskoteletten in een hete antikleefpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
9
Leg op elk bord een portie groenten (verwijder vooraf de laurierbladeren) en 3 lamskoteletjes.
10
Versier met bladpeterselie, werk af met een beetje peper van de molen en dien onmiddellijk op.
1
Pel de ui en hak fijn.
2
Laat aanstoven in een kookpan met een eetlepel olijfolie.
3
Schil de wortelen en snij ze in stukken.
4
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 2 cm zijde.
5
Doe deze groenten bij de uien en voeg de laurierbladeren en een koffielepel kurkumapoeder toe. Laat 2 minuten aanstoven.
6
Zet onder water en laat koken tot de groenten gaar zijn.
7
Breng naar believen op smaak met peper en zout.
8
Bak de lamskoteletten in een hete antikleefpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
9
Leg op elk bord een portie groenten (verwijder vooraf de laurierbladeren) en 3 lamskoteletjes.
10
Versier met bladpeterselie, werk af met een beetje peper van de molen en dien onmiddellijk op.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag,Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Lamskroon | Celtic

Delhaize

Lamskroon | Celtic

3 × +/- 400 gr

+/-€51,60

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

Hak

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

130 gr

€1,99

Gesneden wortelen | Bio

Delhaize

Gesneden wortelen | Bio

450 gr

Bio

€1,29

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Kruiden | Laurierblaadjes

Santa Maria

Kruiden | Laurierblaadjes

4 gr

€2,09

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Kruiden | Kurkuma | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Kurkuma | Gemalen

40 gr

€1,95

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Fleur de sel | Guerande

Delhaize

Fleur de sel | Guerande

125 gr

€3,55

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€65,19