• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Persbericht: 26 juli 2017

MINDER DAN EEN MAAND NA BRAND HEROPENT PROXY DELHAIZE BENTILLE

Bentille – Woensdag 28 juni werd de Proxy Delhaize-winkel in de Kerselaarstraat in Bentille getroffen door een zware brand. Het personeel en de klanten konden tijdig worden geëvacueerd. Om de klanten zo spoedig mogelijk weer van dienst te zijn, wordt er in een recordtempo gewerkt aan een tijdelijke tent van 400m² met een uitzonderlijk aanbod aan verse voedingswaren. De tent zal net naast de oorspronkelijke (uitgebrande) winkel opgesteld worden, meer bepaald op de grond van LMB Buysse. Op de grond van Filip van de Bossche worden er 15 parkeerplaatsen voorzien. De verwachte openingsdag van de tent is donderdag 27 juli, dat is minder dan één maand na de brand. De werken van de nieuwe winkel gaan spoedig van start. Binnen een achttal maanden (eind maart 2018) zullen de klanten opnieuw kunnen winkelen in hun favoriete winkel. “Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk opnieuw de deuren te openen voor onze klanten, en op die manier onze klanten blijven inspireren met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle producten”, zegt familie Last – Van Overfelt, de zelfstandige uitbaters van Proxy Delhaize Bentille.

 

Proxy Delhaize Bentille bevindt zich in de Kerselaarstraat in Bentille.

 

De winkel is open op maandag van 13u tot 19u, van dinsdag tot en met vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 19u, op zaterdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u en op zondag van 8u30 tot 12u.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje