• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Persbericht: 13 juli 2017

DELHAIZE-SUPERMARKT MUTSAARD VOLLEDIG VERNIEUWD

Afdeling wereldkeuken en bio-assortiment uitgebreid

Een rayon fijne kruidenierswaren

Een vlottere betaalzone


Laken– Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Mutsaard klaar om haar klanten te ontvangen. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. De klanten kunnen vlotjes door de verschillende rayons lopen en ervaren het grootst mogelijke aankoopcomfort. Het assortiment is uitgebreid met flink wat specialiteiten uit de hele wereld, een nog vollediger bio-assortiment en nieuwe vegetarische en/of glutenvrije producten. Nieuw in Mutsaard: de rayon fijne kruidenierswaren, waar fijnproevers het hele jaar door hun gading vinden. Tot slot zijn de twee automatische kassazones gecombineerd tot één betaalzone om een vlottere doorstroom en een betere klantenservice te bieden. In januari organiseren we een groot feestelijk openingsweekend zodat de klanten kunnen kennismaken met de nieuwe inrichting.

Licht, ruimte, inspiratie, service en aankoopcomfort zijn de sleutelwoorden in deze nieuwe Delhaize-supermarkt Mutsaard, waar de afgelopen weken een grondige renovatie plaatsvond. Een duidelijke en eenvoudige filosofie ondersteunt de nieuwe ontwikkelingen: de klant centraal plaatsen in alles wat we doen, want "Goed kopen, Goed eten" is eerst en vooral een aangepast antwoord vinden op de behoeften van iedereen.

Voor Marc De Craene, directeur van supermarkt Mutsaard, "zal deze renovatie ervoor zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen in een warme en gezellige sfeer.” We hebben een zeer internationaal cliënteel in supermarkt Mutsaard en we zijn heel blij dat we hen specialiteiten uit de hele wereld kunnen aanbieden. Onze Belgische klanten worden niet vergeten want ons assortiment bestaat voor 70% uit producten die afkomstig zijn uit ons mooie land. We kunnen dus niet wachten om de klanten te verwelkomen in onze rayons. De eerste reacties zijn alvast heel positief. En dat is waarvoor we zo hard hebben gewerkt!” 

Heerlijk gezond, duurzaam en 100% vers... en weldra rechtstreeks van het dak!

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en ze wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Meteen als de klant de winkel binnenstapt, ontdekt hij de nieuwe fruit- & groenterayon. Hij vindt er een indrukwekkende keuze aan dagverse kwaliteitsvruchten en -groenten tegen de beste marktprijzen. Het assortiment biofruit en -groenten is overigens uitgebreid om te beantwoorden aan de vraag van het cliënteel dat steeds meer naar deze producten op zoek is.

Een assortiment dat uitnodigt om te reizen en te ontdekken: wereldkeuken, vegetarische producten, glutenvrije producten, nieuwe rayon fijne kruidenierswaren

Nog een speerpunt bij Delhaize is het assortiment, dat evolueert volgens de seizoenen en de trends en heel innoverend is. Spanje, Italië, Portugal, Griekenland, India, Thailand, Japan, Mexico, Israël,.. alle wereldkeukens zijn vertegenwoordigd in Delhaize Mutsaard, met een selectie van de beste lokale merken zoals de Italiaanse pasta van Garofalo, de cacao van Cola Cao, de gaseosa La Casera, enz. Alles is aanwezig om tegemoet te komen aan de internationale klanten die op zoek zijn naar producten van thuis.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize is er een nieuw assortiment van meer dan 75 artikelen ontwikkeld dat speciaal gewijd is aan glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert. Dat assortiment is opgenomen in de rayon voor specifieke voedingsbehoeften: sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Er is ook een groeiende vraag naar vegetarische producten en Delhaize antwoordt daarop met een uitgebreid gamma van 90 producten, gaande van vegetarische burger en zijdezachte tofu tot veganistische referenties en producten van "De vegetarische slager".

Tot slot onthuldt Delhaize Mutsaard, voor zijn cliënteel van fijnproevers en lekkerbekken, zijn nieuwe rayon fijne kruidenierswaren met een selectie producten afkomstig van de beste leveranciers. Italiaanse koekjes, marmelades, thee, Natura-sauzen, pasta, olijfolie, kruiden, chocolade: een wereld van smaken om te ontdekken of te schenken.

Heel de dag door heerlijk vers brood

De bakkerij is in een nieuw kleedje gestoken. "We zijn er zeer trots op", legt supermarktdirecteur Marc De Craene uit. "We bakken nu meer vers brood in de winkel, namelijk bijna 50 referenties waaronder vers glutenvrij brood. Bovendien wordt het brood verschillende keren per dag ter plaatse gebakken, waardoor we altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ‘s avonds."

Ambachtelijke beenhouwerij en visboer

Een team van ambachtelijke beenhouwers versnijdt dagelijks vlees van superieure kwaliteit in een open atelier. Delhaize-supermarkt Mutsaard biedt ook een ruime keuze aan charcuterie en gevogelte en een nog groter vleesassortiment.

In de visrayon vind je de kwaliteit en service van Delhaize ook terug met een dagelijkse verse levering van de beste vissoorten en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren) die onmiddellijk bewerkt wordt in het atelier. Bij Delhaize wordt alle vis duurzaam gevangen.

Nog aangenamere boodschappen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Delhaize stort zich al jarenlang op de zoektocht naar oplossingen die goed zijn voor het milieu (deuren op de koelkasten en gesloten diepvriezers, LED-verlichting, groene energie,...) en de nieuwe winkels gaan nog een stap verder. Ze maken gebruik van natuurlijk licht en verlichting die bijna uitsluitend werkt op LED-technologie. Het voordeel van LED is dat het minder energie verbruikt (30% minder dan neon) maar ook dat het aangenaam licht geeft omdat LED-verlichting volledig aanpasbaar is. De lichtintensiteit en de richting verschillen van rayon tot rayon en zorgen bovendien voor meer comfort voor de klanten en het personeel.

De kassazone werd herzien om iedereen tegemoet te komen en om de meest gehaaste klanten tijd te laten winnen, maar het menselijk contact wordt niet uit het oog verloren. De klant beslist om ofwel via de traditionele kassa's te gaan, ofwel naar de nieuwe individuele betaalzone te gaan waar onze medewerkers ter beschikking staan om hem te helpen of te informeren. De testen die zijn uitgevoerd, zijn positief onthaald door de klanten. Zij zeggen opgetogen te zijn dat alles snel wordt afgehandeld en dat er tegelijkertijd toch een warm contact is met het personeel.

Delhaize-supermarkt Mutsaard is gelegen aan de Brieslaan 15 in 1020 Brussel.

De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08u00 tot 20u00 en op vrijdag tot 21u00.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje