• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Geschenkideeën van Delhaize voor onder de kerstboom

Ideaal als je nog wat inspiratie zoekt of last minute een cadeautje nodig hebt

Brussel - Zoals elk jaar vind je bij Delhaize geschenkideeën voor de feestdagen: chocolade, decoratie of een heerlijke fles gin. Ideale cadeautjes voor wie geen inspiratie heeft of op het laatste moment nog op zoek moet naar een cadeau. Bij Delhaize kan je terwijl je boodschappen doet, cadeautjes uitkiezen om je vrienden en familie te verwennen.

Nieuw gamma van Neuhaus: "Premium Snacking"
Neuhaus en Delhaize werkten samen aan het nieuwe gamma "Premium Snacking". Het zal exclusief verkrijgbaar zijn bij Delhaize. Deze chocoladerepen van uitmuntende kwaliteit zijn in België geproduceerd en dat enkel met UTZ-gecertificeerde cacaobonen (de bonen werden duurzaam geproduceerd). Neuhaus biedt drie producten aan: chocoladerepen voor € 3,50, chocoladerepen voor € 5 en pakketjes "thins" (chocoladeomhulde superdunne nougatinekoekjes) voor € 8. Elk product bestaat in verschillende smaken, van de meest klassieke (melkchocolade en pure chocolade) tot erg verfijnde smaken (sinaasappel-zwarte chocolade, Guérandezout, kokosnoot, amandelpraliné).

Origineel cadeau: "Wine Food Pairing Box"
Het concept van deze doos: 12 wijnproevertjes, 12 recepten. In de doos vind je welke 12 recepten die perfect bij de 12 wijnen passen. Ideaal voor wijnliefhebbers of mensen met een passie voor oenologie. Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize voor € 19,99.

Uiterst lekkere, prachtige olijfolie: Anfora Corallo
Twee vliegen in een klap. Met dit cadeau geef je olijfolie van eerste persing van uitstekende kwaliteit die natuurlijk en rechtstreeks uit de olijven wordt geperst. En het is een mooi decoratiestuk waarmee je familielid of vriend(in) zijn/haar keuken kan opfleuren. Je kan deze fles van Anfora Corallo namelijk na gebruik als vaas gebruiken. Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize voor € 15,99.

Het gloednieuwe bakboek van Tarte à moi
In het gloednieuwe boek van "Tarte à moi" kan je 57 smakelijke bakrecepten terugvinden van een 100% Belgisch merk. Dit boek is een must-have voor liefhebbers van gebak omdat het klassieke recepten en culinaire uitdagingen samenbrengt in 6 verschillende hoofdstukken, namelijk “cake", "taart", "fruit", "chocolade", "kaas" en "iets anders” voor de iets originelere recepten. Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize voor € 20,99.

Gelukskoekjes voor een dagelijkse en gegarandeerde motivatie!
Voor de liefhebbers van kleine hapjes of lekkere tussendoortjes biedt Delhaize ook "fortune cookies” of gelukskoekjes aan. Wanneer je in deze koekjes bijt, kan je elke dag een motiverende quote ontdekken. Genoeg om een glimlach op iemands gezicht te toveren! Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize voor €3,49 per doos.

De theeset van Pukka
In dit koffertje vindt de consument 45 biologische en lekkere zakjes thee om lange winteravonden in stijl af te sluiten. Deze kruiden van uitzonderlijke kwaliteit zullen liefhebbers van thee en rustige momenten bij het vuur zeker tevreden stellen. Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize voor € 15,99.

Set voor heerlijke gin: "The Botanist". Ginliefhebbers zullen deze geweldig vinden!
In de doos zit een fles gin en zakjes salie- en tijmaroma. Die twee smaken zijn ideaal bij gin. Dat lees je ook in het receptenboekje in de doos. Als de doos leeggedegusteerd is, kan ze hergebruikt worden als minituintje voor de resterende tijm- en saliezaadjes. Verkrijgbaar bij Delhaize voor € 39,99.

Voor diegenen die geen alcohol willen of kunnen drinken, is er de exclusieve nieuwigheid van het merk NONA: een prachtige fles Belgische gin zonder alcohol. Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize voor € 34,99.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst