• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €15 korting* ! Promocode : FIRST  Meer info

Vanaf vandaag mogelijk om bol.com pakketten op te halen bij Delhaize in provincie Antwerpen

Brussel - bol.com pakketten kunnen vanaf vandaag opgehaald worden in Delhaize supermarkten en deelnemende AD of Proxy Delhaizes in de provincie Antwerpen. Een extra service voor de klanten. Snel en makkelijk, met dezelfde snelle levertijd als bij thuislevering.

Extra service … eerst in Antwerpen, dan in gans Vlaanderen

Vanaf nu kan iedereen in de provincie Antwerpen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in een Delhaize supermarkt of een deelnemende AD of Proxy Delhaize naar keuze. De levertijd is dezelfde als bij thuislevering. Klanten kunnen het oppikken van hun pakket combineren met winkelen of het oppikken van hun boodschappen. Delhaize en bol.com testen deze service uit gedurende de zomer en als alles vlot verloopt, breiden ze deze dienst uit naar gans Vlaanderen. Zo krijgt iedereen de kans zijn bol.com pakket op te pikken in een Delhaize supermarkt, AD Delhaize of Proxy Delhaize in de buurt.

Duurzame oplossing

Zowel Delhaize als bol.com dragen duurzame mobiliteit hoog in het vaandel. Deze oplossing is een stapje richting duurzaam vervoersbeleid. Hoe meer pakjes bol.com kan bundelen per levering, hoe beter voor het milieu en voor de mobiliteit. Welke acties en activiteiten Delhaize onderneemt rond duurzaamheid is terug te vinden op onze website onder de tab ‘The Lion’s Footprint’.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst