• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Delhaize steunt restaurantuitbaters via actie “Mee met de resto’s”

Restaurants kunnen aanbod take-away voorstellen aan Delhaizeklanten via speciale infoborden
Delhaize doet oproep om beroep te doen op take-away formule van restaurants

Brussel – Delhaize is solidair met de restaurants in deze moeilijke tijden en doet een warme oproep aan de bevolking om minstens 1 keer per week beroep te doen op take-away formules van restaurants. Daarnaast installeert Delhaize speciale infoborden in haar winkels waarop restaurants uit de nabije omgeving van de Delhaizewinkel hun take-away-formules kunnen voorstellen aan de klanten van Delhaize. Om een maximum aantal restaurants te betrekken bij deze actie werkt Delhaize samen met Resengo, het digitaal platform voor het zoeken van restaurants in je buurt.

2020 is een speciaal jaar geweest voor iedereen door het alombekende Covid-19. En niet in het minst voor de restaurants en horeca in het algemeen die meermaals verplicht werden om de deuren tijdelijk te sluiten. Veel uitbaters hebben hun creativiteit getoond en hebben alternatieve formules gelanceerd in de vorm van take-away of home delivery. Ook vandaag kunnen ze nog altijd niet functioneren zoals ze dat echt willen, namelijk klanten ontvangen in hun restaurants of tavernes.

Om al deze restaurant-uitbaters een hart onder de riem te steken doet Delhaize een warme oproep aan haar klanten, maar eigenlijk aan iedereen in België, om minstens 1 keer per week niet zelf te koken maar beroep te doen op de verschillende take-away en home delivery formules van de restaurants in je buurt. Op die manier wil Delhaize hen extra in de schijnwerpers plaatsen en hen bijstaan om door deze uitzonderlijke periode te geraken.

Tegelijk wil Delhaize ook praktisch haar steentje bijdragen door speciale infoborden te installeren waarbij restaurants uit de nabije omgeving van elke Delhaizewinkel de mogelijkheid hebben om hun aanbod via flyers voor te stellen aan de Delhaizeklanten. Met 5 miljoen klantenbezoeken per week is Delhaize ervan overtuigd dat ze hiermee een breed publiek kunnen bereiken.

De panelen worden vanaf 10 december geïnstalleerd en restaurants zijn van dan af welkom in de Delhaizewinkels om hun take-away formules op de speciaal daarvoor voorziene infoborden te plaatsen. De actie loopt totdat de restaurant opnieuw hun deuren kunnen openen voor hun klanten.

Om een maximum aantal restaurants te betrekken bij deze actie werkt Delhaize samen met Resengo, het digitaal platform voor het zoeken van restaurants in je buurt. Zij zullen specifiek instaan voor het bekendmaken van de actie bij de restauranthouders en hen ondersteunen bij het voorzien van de gedrukte afhaalmenu’s voor de infoborden.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst