• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Jouw boodschappen, altijd en overal
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Grote wijnbeurs gaat van start bij Delhaize

09/03/2017

Brussel - Van 9 tot 29 maart loopt er een groot wijnfeest bij Delhaize. Gedurende drie weken zullen de Delhaize-klanten kunnen genieten van heel wat interessante aanbiedingen: 4+2, 3+1 of 2+1gratis bij aankoop van identieke flessen van de geselecteerde wijnen, champagnes, cava's en schuimwijnen. Een kwaliteitsassortiment, gekozen met zorg en precisie, dat terroirwijnen combineert met ontdekkingen en grote merken. Onder de nieuwigheden of favorieten lanceert Delhaize drie wijnen uit Zuid-Europa: Spanje, Italië en Portugal. Als nieuwe ontdekkingen zijn er tevens een bio-prosecco en een champagne brut natuur. Delhaize biedt ook interessante promoties aan op Bordeaux wijnen, wereldwijnen en haar favoriete cru’s.

 • Actie 4+2, 3+1, 2+1 op een selectie van meer dan 140 wijnen en schuimwijnen
 • Zuiderse wijnen en natuurschuimwijnen
 • Promoties op uitzonderlijke wijnen exclusief online beschikbaar
 • 1 + 1 gratis op de Barolo Tenuta Arbeta

Een actie van 3 weken op meer dan 140 wijnen en schuimwijnen

De Grote Wijnbeurs bij Delhaize is een unieke gelegenheid, zowel voor liefhebbers als kenners, om je wijnkelder aan te vullen aan een interessante koopjes. Het is ook het ideale moment om heel wat nieuwe producten, de laatste tendensen op wijngebied en terroirwijnen te ontdekken. Gedurende drie weken, van 9 tot 29 maart, zullen een honderdtal wijnen en een vijftigtal schuimwijnen worden aangeboden aan de klanten van Delhaize met volume-aanbiedingen 4+2 of 3+1 gratis op wijnen en 2+1 of 3+1 op schuimwijnen in de winkel. Bovendien zullen de klanten wekelijks een uitzonderlijke 1+1-aanbieding voorgesteld krijgen.

Tijdens deze periode zullen de wijnexperten van de Delhaize-winkels heel wat degustaties organiseren op vrijdagen en zaterdagen. Om de klanten op weg te helpen, is er een catalogus beschikbaar op www.delhaize.be en in de winkel met de 15 lievelingswijnen, nieuwigheden en onmisbare wijnen uit het assortiment, geselecteerd door de aankopers. Deze catalogus is ingedeeld volgens gelegenheid: "hoe vieren als de ouders van huis zijn", "een nieuw contract vieren", "avondje met zijn tweeën" enz. Deze informatie en tips helpen de klant verder om de ideale wijn te degusteren of te kiezen. je wijnen goed te kiezen of te degusteren.

Voor iedere cru wordt een beschrijving van de wijn en een bijpassend gerecht voorgesteld. Voor de wijnen die tijdens de wijnbeurs in de winkel zullen worden gedegusteerd, zal er bovendien een speciale vermelding in de catalogus worden geplaatst.

Promoties per fles op uitzonderlijke wijnen op www.delhaize.be

Delhaize is gekend voor de kwaliteit van haar wijnkelder, waar je pareltjes van de beste wijngaarden ter wereld kan vinden, evenals minder bekende namen. Tijdens de wijnbeurs biedt Delhaize 40 wijnen en 20 champagnes tegen uitzonderlijke prijzen aan. Deze wijnen zullen per fles besteld kunnen worden. Via de website zal je onder meer de Grands Crus van Bordelais 2009-2010 vinden, zoals de Château Mouton Rothschild Pauillac, de Côte-Rôtie Les Micas Rouge, de Brunello Poggio della Badia 2010 alsook de Australische wijnen Penfolds.

Nieuwigheden uit het zuiden en natuurschuimwijnen

Delhaize is voor haar klanten steeds op zoek naar nieuwe producten. Elke aankoper brengt meer dan 20 weken per jaar door in de wijngaarden over de hele wereld, om wijnboeren te ontmoeten en de beste cru’s te selecteren. Onlangs heeft Delhaize twee nieuwe wijnen uit Zuid-Europa uit de kast gehaald en laat ze je een uitzonderlijke Chianti 2015 ontdekken, tegen een onklopbare prijs.

De eerste komt uit de streek van Lissabon in Portugal. De LAB Reserva 2015 is een verfijnde assemblage van touriga nacional, cabernet sauvignon en syrah. Met zijn vlezige smaak en toetsen van zwarte vruchten, cacao en geroosterd brood is het een wijn met een uitzonderlijke prijs-/kwaliteitsverhouding.
Prijs: 5,99€ - 3+1 gratis, ofwel 4,49€.

De tweede komt van een vrij onbekende benaming in Spanje, Cariñena, ten westen van Barcelona. Het is nochtans één van de oudste Spaanse benamingen, toegekend in 1960. Een echte ontdekking, deze 3C Premium Selection 2014: een complete en expressieve wijn, met zowel in de neus als in de mond smaken van vruchtencompote, specerijen en geroosterd brood met vlezige tannines in de finale.
Prijs: 6,99€ - 3+1 gratis, ofwel 5,24€.

Tot slot een grote klassieker en een vaste waarde om in de kelder te leggen, de Chianti DOCG, Castello di Trebbio 2015. Een typische chianti van 85% sangiovese, aangevuld met twee lokale druivensoorten: canaiolo en ciligiolo. Na een rijping van 6 maanden in vaten krijgen we een wijn met knapperige rode en zwarte vruchten, delicaat gekruid met een volle smaak en het gebruikelijke bittere kantje in de finale.Prijs: 7,29€ - 3+1 gratis, ofwel 5,47€.

Bij de schuimwijnen blijft prosecco nieuwe liefhebbers voor zich winnen. En Delhaize breidt haar gamma uit met een tiental prosecco's en een nieuwe bio-referentie. Prosecco Mionetto Bio DOC is gemaakt van 100% bio glera-druiven. Een frisse schuimwijn die fris is in de neus en naar exotische vruchten en rijpe abrikozen smaakt, met een rechte en levendige finale.
Prijs: 9,99€ - 3+1 gratis, ofwel 7,49€.

Liefhebbers van champagnes zullen verleid worden door de Vranken Brut Nature, de laatste creatie van Vranken. Deze nieuwe Cuvée Brut Nature is niet-gedoseerd, wat wil zeggen dat er geen suiker is toegevoegd tijdens de ontgisting van de fles. Een schuimwijn met een stevige en precieze aanzet, gevolgd door een fruitsmaak aangebracht door de pinot meunier. Mooie lengte en grote frisheid.
Prijs: 29,99€ - 2+1 gratis – ofwel 19,99€.

Amateurs van Bordeaux of Franse wijnen zullen niet op hun honger blijven zitten. Delhaize biedt interessante promoties aan op een Saint-Emilion Grand Cru, een Pauillac, een Juliénas of een Pouilly fumé. Daarnaast stelt Delhaize meerdere cru’s uit Zuid-Afrika, Argentinië en Australië voor, echte aanraders!

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje