OPPO, GROM EN DAYLIGHTFUL DELHAIZE SPELEN HUN TROEVEN UIT IN HET VRIESVAK MET EEN GEMEENSCHAPPELIJK PUNT:
INGREDIËNTEN VAN HOGE KWALITEIT VOOR EEN UNIEKE SMAAKBELEVING
Een evenwichtige levensstijl combineren met lekker dessertjes eten, meestal is het geen goed huwelijk, én toch kan het. Delhaize stelt vanaf nu haar nieuw assortiment ijs voor en er is voor ieder wat wils. Van mensen die producten met minder calorieën en suiker willen eten tot mensen die de echte smaak van Italiaans ijs willen ervaren. Kortom, iedereen wil lekkere en kwaliteitsvolle producten. Delhaize biedt daarom de nieuwe ijssmaken aan van Oppo, GROM en Daylightful Delhaize.
Omdat de vraag naar kwaliteitsvolle producten met authentieke smaken in opmars is, biedt Delhaize vanaf vandaag een gloednieuw assortiment ijs aan. De gloednieuwe merken Oppo en het eigen merk Daylightful Delhaize zorgen ervoor dat je lekker kan genieten van een potje ijs, dat minder suiker en calorieën bevat. Ook GROM zorgt voor lekker dessertplezier met natuurlijke ingrediënten voor een heerlijke, kwaliteitsvolle gelato.
Oppo Ice Cream, gezond*ijs
Nieuw in het vriesvak van Delhaize zijn de smaken van Oppo Ice Cream. Oppo-ijs wordt bereid met verse melk, virgine kokosolie en suikvervangers erythritol en met stevia-extract - steviolglycosiden, in plaats van de gebruikelijke suiker. Het ijs bevat minstens 30% minder suikers en 30% minder calorieën in vergelijking met de standaard waarden van roomijs. Een bolletje Oppo-ijs bevat slechts 40 calorieën. Het Oppo roomijs is verkrijgbaar aan de prijs van €5,49 in drie smaken: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel.
La crème glacée Oppo est disponible au prix de €5,49 en trois saveurs : Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade et Hazelnut et Salted Caramel.
* Gezondheidsclaim toegestaan door de EU, In het kader van een gezonde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze: consumptie van voedingsmiddelen die erythritol bevatten in plaats van suiker, doet de bloedsuikerspiegel minder sterk stijgen na inname in vergelijking met voedingsmiddelen die suiker bevatten.