• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Belangrijk bericht: Terugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de "Vegetarische Le Burger " van het merk De Vegetarische Slager niet meer te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt  Lees meer >

1 minuut 30 om je te verleiden – ontdek de nieuwe wijn speed date video’s van Delhaize

12/12/2016

Welke wijn past er bij oesters? Of bij een exotisch stukje gevogelte? Is het nu witte of rode wijn bij een kaasschotel? Als je tijdens de feestdagen voor een uitgebreid wijnassortiment in de winkel staat, kan het soms moeilijk zijn om een keuze te maken. Zeker wanneer je kiest voor een online fotosreservering en je geen kans hebt om de wijn te proeven of advies te vragen aan de wijnexperten. Geen zorgen, want onze ervaren wijnaankopers Anouck, Alain, Jonas en Pieter-Jan delen hun 20 lievelingswijnen en beschrijven elke fles in minder dan 2 minuten.

Zonder al te veel tamtam vertellen deze experten vol passie over de wijnen die ze tijdens hun jaarlijkse reizen naar wijngaarden over de hele wereld in hun hart hebben gesloten. Net zoals ze een fles aan een vriend zouden aanbevelen, overlopen ze voor ons de productieregio en de geschiedenis van de wijngaard, stellen de wijnstokken voor, geven opmerkingen over de smaak van de wijn, laten weten met welke maaltijden je deze het beste combineert en geven aan in welke prijscategorie de wijn zich ongeveer bevindt. Op een eenvoudige en authentieke manier helpen deze wijnliefhebbers jou dus om de beste wijnen te kiezen!
 

Als deze wijnen deel uitmaken van het vaste assortiment van Delhaize, zullen velen hiervan in promotie zijn tijdens de eindejaarsfeesten.

We beginnen vandaag met een vijftiental wijn, bubbels en zelfs een porto. Elke dag zullen er nieuwe video’s verschijnen op het Youtube-kanaal van Delhaize België (tabblad video).

Meer inspiratie en promoties kun je vinden in de drankenfolder, die zowel online (link) als in de Delhaize-winkels beschikbaar is en feestelijke dranken aanbiedt aan prijzen die je hoofd op hol doen slaan.

Het Team Externe Communicatie Delhaize België

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst