• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Jouw boodschappen, altijd en overal
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
 • Mijn snelshopping
 • Mijn lijsten  

Nieuw Q8 tankstation opent in Lier

De Q8 Shop & Go biedt heel wat vernieuwde diensten. Hierbij een overzicht:
 • Delhaize Shop & Go: een ruim aanbod verse maaltijden, van salades tot gegrilde kip, vers brood, basisproducten, bloemen en geschenken
 • Nespresso corner
 • een Panos met vers aanbod aan belegde broodjes en patisserie
 • een ruim assortiment producten van de Nationale Loterij
 • Delhaize Shop & Go is bovendien 7/7 geopend van 6u00 tot 22u00, ook op feestdagen
 
Q8 en Delhaize merkten bij hun klanten de afgelopen jaren een stijgende vraag naar buurtwinkels, zoals kleine winkels langs autosnelwegen, in stadscentra en in trein- of metrostations. Om aan deze vraag tegemoet te komen, werd een volledig nieuwe Delhaize Shop & Go winkel ondergebracht in het Q8-tankstation van Lier.
 
De Delhaize Shop & Go is vooral gericht op klanten die onderweg snel kant-en-klare producten willen meenemen of ter plaatse iets willen eten. Daarnaast vind je er basisproducten uit de versafdeling en de afdeling kruidenierswaren, zoals fruit, melk, pasta, ontbijtproducten enz. Het aanbod omvat ongeveer 1.500 producten, waarvan 200 verse producten. Delhaize garandeert zijn klanten ook op elk moment van de dag vers brood. Al de broden worden namelijk ter plaatse gebakken.

 
Over Q8 Belgium
Q8 Belgium is één van de grootste brandstofspelers op de Belgische markt. Momenteel beschikt Q8 Belgium over meer dan 460 tankstations, waarvan 5 CNG stations.

Q8 Belgium heeft een sterke samenwerking opgebouwd met Delhaize voor de realisatie van de Shop & Go “convenience stores”, een gemakkelijk, nabij en snel winkelalternatief. Momenteel telt Q8 om en bij de 100 Shop & Go’s in België. Daarnaast werkt Q8 Belgium ook samen met Panos; een samenwerking dat resulteert in bijna 90 Q8 tankstations met Panos corner waar verse broodjes en viennoiserie te verkrijgen zijn. Sinds maart 2015 ging Q8 ook een partnership met Nespresso aan waarbij in meer dan 145 Q8 stations bezoekers kunnen genieten van een overheerlijk kopje koffie.

Q8Mazout (Calpam & Mazout.be), dochteronderneming van Q8 Belgium, is actief in de verkoop en distributie van stookolie en andere petroleumproducten.

Q8 Belgium heeft ook 35 International Diesel Services (IDS) stations in België, speciaal gericht op de transportsector. Naast de verkoop van brandstoffen is Q8 Belgium ook actief op de markt van de productie, marketing en verkoop van Q8-smeermiddelen. Q8 Belgium levert ook brandstoffen aan de professionele eindverbruiker en aan resellers.                   
 
Over Delhaize Le Lion/ De Leeuw
Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Voor meer informative en illustraties, gelieve contact op te nemen met:

Delhaize
Florence Maniquet
Communications Manager Delhaize Belgique
Tel. +32 2 412 83 16
E-mail : fmaniquet@delhaize.be

Roel Dekelver
External Communications Manager
Tél. +32 2 412 84 51
E-mail :
rdekelver@delhaize.be

 

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst