• Onze winkels
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info

Persbericht: 26 september 2017

Fast Break: het nieuwe gamma van Delhaize voor een ontbijt ‘on the go’

Makkelijk, gezond en overal onderweg op te eten

Een drukke morning rush, we kennen het allemaal! De start van een race tegen de klok om in een mum van tijd van alles te bolwerken. Vaak wordt dan door tijdsgebrek het ontbijt overgeslagen. Om onze klanten dagelijks te helpen een gezonde en evenwichtige levensstijl aan te nemen, biedt Delhaize vanaf heden een nieuw assortiment van zes breakfast on the go producten aan, gaande van granola met yoghurt, havermout tot chiazaadpudding. Dankzij het handige formaat kan men de Fast Break-producten overal meenemen. Ideaal als gezond ontbijt om onderweg naar school of het werk op te eten.

 • 100% natuurlijk
   
 • Geen toegevoegde aroma’s of kleurstoffen
   
 • 6 combinaties met granola, havermout en chia
   
 • Voor “on the go” in een handig potje, voorzien van een spork (combinatie van een vork en een lepel)

Er is geen reden meer om het ontbijt nog langer te skippen. Voor de klanten die geen tijd hebben om aan de ontbijttafel te schuiven en te genieten van een uitgebreid ontbijt, biedt Delhaize vanaf heden onder het Delhaize-merk een nieuw assortiment van zes gezonde en smaakvolle Fast Break-producten aan. Perfect als alternatief voor een gemist ontbijt maar het kan ook dienen als snelle snack op verplaatsing. Het zit bovendien in een handige verpakking met een spork (vork en lepel in één) en is makkelijk overal mee te nemen. Het Fast Break-gamma van Delhaize bestaat uit zes verschillende combinaties: drie verschillende combinaties van granola met yoghurt, een smoothie, havermout en chiapudding. Voor ieder wat wils!

Een gezond en kwaliteitsvol product leveren, is onze prioriteit

Delhaize hecht altijd veel belang aan de kwaliteit van haar producten en de selectie van de ingedriënten. De Fast Break-producten van Delhaize zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen en van nature bron van vezels. Ze bevatten geen toegevoegde aroma’s of kleurstoffen. De mildzure yoghurt van verse koemelk is de perfecte bron voor de dagelijkse calcium en proteïnen. Het vers gesneden fruit zorgt voor een bron van vitaminen en mineralen.

Zes verschillende on the go alternatieven

Het Fast Break-assortiment van Delhaize bestaat uit zes combinaties met onder andere granola, havermout en chiazaadpudding. Een potje bestaat uit afzonderlijke compartimenten waardoor de smeuïge frisse yoghurt, het vers gesneden fruit en granola, havermout of chia mooi gescheiden blijven. Zo blijft het fruit lekker vers en de granola knapperig.

Granola

Yoghurt met vers fruit en granola is een van de meest uitgebalanceerde foodtrends van het moment. De granola bevat ‘oergranen’ zoals haver, spelt en rogge die zorgen voor de nodige gezonde vezels en wordt op authentieke wijze gebakken zodat hij zorgt voor een knapperige textuur in de mond. Bovendien is de granola enkel gezoet met natuurlijke suikers van appels en gerstemout.

 • Granola met yoghurt en aardbei – prijs: € 2,49 voor 250 gram
 • Granola met yoghurt, appel en druif – prijs: € 2,49 voor 250 gram
 • Granola met yoghurt en mango-ananas – prijs: € 2,49 voor 250 gram

Havermout

Havermout is een oude bekende. Het is lekker, supergezond. Doordat het langzame koolhydraten bevat, heeft men met een portie havermout een langer een vol gevoel.

 • Havermout met appel, zoete rozijnen en kaneel – prijs: € 2,49 voor 200 gram

Breakfast smoothie

Een lekkere smoothie op basis van yoghurt met bosbessen en aardbeien als topping, perfect als ontbijt of tussendoortje als je weinig tijd hebt.

 • Smoothie en aardbei – prijs: € 2,99 voor 210 gram

Chiazaadpudding

Onbekend maakt onbemind maar chia is een superfood die barst van de vezels en antioxidanten. Als chia in contact komt met melk of yoghurt, krijg je een smeuïge pudding.

 • Chiapudding met kokos, mango en ananas – prijs: € 2,99 voor 210 gram

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 84 51

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 83 16

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Begin januari 2017 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 765 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be. Delhaize België, dat in 2016 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,1%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst