• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

De perenpluk van Delhaize gefilmd en rechtstreeks gestreamd in stations en op het internet!

21/09/2016

Sinds enkele dagen is de perenpluk volop aan de gang bij vele fruittelers in België. Een belangrijk moment voor Delhaize, want de supermarktketen verkoopt dan een tiental variëteiten peren, afkomstig van Belgische boomgaarden. Om haar klanten de beste vruchten van de markt te kunnen bieden, heeft Delhaize in de loop der jaren exclusieve relaties opgebouwd met talrijke lokale fruittelers. Zo is er bijvoorbeeld Wolfcarius in Wakken, een familiebedrijf waar de passie voor peren van vader op zoon wordt doorgegeven. Wolfcarius levert al drie generaties lang zijn beste peren aan Delhaize. De peren groeien en rijpen in de 70ha boomgaarden op het platteland van Wakken, in West-Vlaanderen, en worden er nog met de hand geplukt.

Op donderdag 22 september zal Delhaize de perenpluk bij Wolfcarius in de kijker plaatsen. Letterlijk. De perenpluk in een van de oudste boomgaarden - hij is meer dan 50 jaar oud - zal de hele dag door worden gefilmd en live worden uitgezonden op 122 schermen in een twintigtal stations en op vele websites met de boodschap: ‘’Vandaag geplukt, vanaf morgen in jouw Delhaize.‘’ Zo komt de consument live in de bruisende activiteiten terecht van een boomgaard.

Delhaize geeft altijd de voorkeur aan Belgische producten. Fruit, groenten, zuivelproducten, vlees: meer dan 70% van het assortiment is afkomstig van trouwe, lokale producenten met veel passie voor hun vak, met wie Delhaize nauwkeurig een lastenboek opstelt. Op die manier stimuleert Delhaize de lokale economie, legt de nadruk op traditionele Belgische smaken en beperkt het transport. Het vertegenwoordigt meer dan 3 miljard aankopen in België. Voor de consument is het bovendien een garantie om van producten van hoge kwaliteit te kunnen genieten, aan de beste prijs.

Op 22 september nodigt Delhaize je uit om de perenpluk in Wakken rechtstreeks te volgen op de website http://www.delhaizenugeplukt.be/

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groeten,

Het Team Externe Communicatie Delhaize België

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje