• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info

Maart 2018

DELHAIZE STELT NIEUW ASSORTIMENT IJS VOOR

30/03/2018

Een evenwichtige levensstijl combineren met lekker dessertjes eten, meestal is het geen goed huwelijk, én toch kan het. Delhaize stelt vanaf nu haar nieuw assortiment ijs voor en er is voor ieder wat wils. Van mensen die producten met minder calorieën en suiker willen eten tot mensen die de echte smaak van Italiaans ijs willen ervaren. Kortom, iedereen wil lekkere en kwaliteitsvolle producten. Delhaize biedt daarom de nieuwe ijssmaken aan van Oppo, GROM en Daylightful Delhaize.

Volledig persbericht

Delhaize voorziet meer dan 5 miljoen chocolade-eieren voor Pasen

28/03/2018

In het licht van de actuele golf van digitalisering lijken Belgen terug te willen keren naar hun tradities en de momenten die ze delen met vrienden of familie. Pasen brengt de mensen fysiek bij elkaar en laat hun samen gezellig eten en drinken, gevolgd door een grote eierenzoektocht voor jong en oud. Delhaize heeft alles in huis om dit familiegebeuren voor te bereiden: lamsvlees van de beste kwaliteit voor het hoofdgerecht, topchampagne als drank en kleine chocolade-eieren voor het dessert en avontuur na het diner. Voor dat laatste heeft Delhaize ruim 5 miljoen paaseieren voorzien. Als je al deze eieren achter elkaar zou leggen, dan komt dit overeen met het traject Brussel-Lima, volledig in chocolade!

Volledig persbericht

PROXY DELHAIZE TEN BOS OPENT VANDAAG HAAR DEUREN

22/03/2018

Nieuwkerken-Waas – Proxy Delhaize Ten Bos aan de Nieuwkerkenstraat 24 is klaar om haar klanten te ontvangen. Vandaag vond de opening van de Proxy-supermarkt Ten Bos (voormalige AD Delhaizewinkel) plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Met talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn verbeterd door middel van enkele innovaties. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Ten Bos staan de klant en beleving centraal.

Volledig persbericht

NIEUWE DELHAIZE SHOP&GO DUINENWATER AAN Q8 NATIËNLAAN KNOKKE-HEIST

15/03/2018

Knokke-Heist – Op 15 maart opent de volledig nieuwe Shop&Go Duinenwater aan het Q8-tankstation op de Natiënlaan in Knokke-Heist voor het eerst de deuren. Q8-klanten kunnen vanaf nu uitgebreid winkelen in een aangename winkel met ruime openingsuren. Met de verdere ontwikkeling van de woonzone rond Duinenwater komt de nieuwe winkel op een ideaal moment. De nieuwe Shop&Go biedt namelijk de keuze uit een uitgebreid aanbod aan verse, kwaliteitsvolle, lokale en gebruiksvriendelijke producten en dit van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Volledig persbericht

Delhaize stopt samenwerking met Veviba Groep met onmiddellijke ingang. Elke inbreuk op voedselveiligheid is onaanvaardbaar

09/03/2018

Delhaize kondigt vandaag aan dat ze de samenwerking met alle filialen van de Veviba Groep met onmiddellijke ingang stopzet. Delhaize neemt deze beslissing op basis van de feiten die vastgesteld zijn tijdens een onderzoek van het Federaal Voedselagentschap en de gerechtelijke autoriteiten . Het gaat hierbij onder meer over fraude en ernstige inbreuken op de voedselveiligheid bij Veviba in Bastogne. Deze vaststellingen hebben geleid tot een volledige en onherstelbare vertrouwensbreuk tussen Delhaize en de Veviba Groep. Delhaize wil haar klanten de garantie bieden dat ze op elk moment in volle vertrouwen veilige kwaliteitsvolle producten kunnen kopen in haar winkels.

Volledig persbericht

Gezocht: jongeren die bouwen aan een samenleving met meer samenhorigheid en solidariteit

08/03/2018

Met zijn elfde projectoproep nodigt het Delhaize Fonds, dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting, jongeren en jeugdorganisaties uit om projecten in te dienen waarin kinderen en jongeren een sleutelrol spelen in het bouwen aan een betere samenleving. Het Fonds stelt een totaalbudget van € 115.000 ter beschikking van de geselecteerde projecten, in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Volledig persbericht

DELHAIZE OPENT GLOEDNIEUW GEBOUW IN LOGISTIEK CENTRUM ZELLIK

06/03/2018

De Delhaizemedewerkers van het distributiecentrum in Zellik kunnen vanaf vandaag terecht in het gloednieuwe gebouw M. Zowel het bedrijfsrestaurant, de medische dienst en het nieuwe opleidingscentrum bevinden zich in het nieuwe gebouw en moeten op die manier de personeelsleden een perfecte ondersteuning bieden in het uitoefenen van zijn/haar job.

Volledig persbericht

Delhaize verscherpt richtlijnen rond dierenwelzijn

01/03/2018

Op basis van recente voorvallen met betrekking tot dierenwelzijn heeft Delhaize beslist om zijn interne processen aan te scherpen. Alle leveranciers, zowel in België als het buitenland, ontvangen een duidelijke communicatie waarin Delhaize stelt dat ze een nultolerantie hanteert voor inbreuken inzake dierenwelzijn. Zo wil Delhaize een duidelijk signaal geven dat inbreuken inzake dierenwelzijn niet getolereerd worden. In dat kader kondigt Delhaize ook aan dat ze de samenwerking met charcuterieleverancier El Pozo stopzet. Intussen werkt Delhaize ook aan een charter “dierenwelzijn” waarin een aantal bijkomende richtlijnen en engagementen rond dierenwelzijn geformaliseerd worden.

Volledig persbericht

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst