Vanaf 18/12 gaat Loïc Van Impe iedere week op VTM 2 jonge koks begeleiden in “Tussen 2 Vuren”. Allebei de jonge chefs zullen ze gerechten klaarmaken met producten van Delhaize. Inspiratie genoeg voor je volgende gerechtjes!
Cannelloni van Vince
Vince heeft een topreceptje voor het maken van een cannelloni. Zeker iets om deze week uit te proberen.
Kip Streetfood van Ginneke
Streetfood is hip. Ginneke maakt er haar ding van en het ziet er overheerlijk uit! Probeer jij het ook?
Cordon bleu van Lana
Een klassieker gemaakt met de frisse blik van Lana. Probeer het zelf.
Sushi van Joseph
Probeer deze frisse sushi van Joseph en word een echte sushi expert!
De buche van Charles
Deze feestelijke kerstbuche van Charles is niet alleen een feest om naar te kijken. Maar ook super leuk om zelf te maken.
Haute dog van Chiara
Dit gerechtje Chiara is super fun en niet moeilijk te bereiden. Wij zijn alvast overtuigd, jullie toch ook?