• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Ter informatie: Vanwege de huidige omstandigheden is er een grote vraag naar onze Collect- en leveringsdiensten. Plan je online boodschappen een paar dagen op voorhand in, of bekijk de beschikbaarheid van andere Collect-punten in jouw buurt.  
Belangrijk bericht: Terugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om onderstaand product met "Meerzaden Beschuit" van merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.  Lees meer >

Wijnfestival


Ontdek nieuwe wijnen tijdens het Delhaize Wijnfestival!
 

Het Delhaize Wijnfestival is terug! Van 17 september tot en met 14 oktober 2020 vind je bij ons maar liefst 200 wijnen en bubbels in promo. En daar horen natuurlijk een aantal nieuwigheden bij.

Van een pouch tot een doos met tubes.

Toevoegen aan de lijst
16,66 €/l
12 x 10 cl
€19,99
Toevoegen aan de lijst
7,99 €/l
75 cl
€5,99
Toevoegen aan de lijst
Toevoegen aan de lijst
Toevoegen aan de lijst
13,32 €/l
75 cl
€9,99
Toevoegen aan de lijst
13,32 €/l
75 cl
€9,99
Toevoegen aan de lijst
Toevoegen aan de lijst

Trendy Pouch 1,5L
Wijn in pouch, da’s trendy! En vooral duurzaam. Omdat het in bulk vervoerd wordt, zijn er minder vrachtwagens voor nodig. Het kraantje dat je makkelijk kan openen en sluiten beschermt de wijn tijdens het schenken tegen zuurstof. Zo kan je hem langer bewaren zonder in te boeten aan kwaliteit. Een pouch neemt ook minder plaats in dan een doos en kan je overal mee naartoe nemen. Perfect voor een picknick! 
 


Ouled Thaleb
Marokkaanse wijn? Van een verrassing gesproken. Het wijnhuis Domaine des
Ouled Thaleb is zelfs het oudste van het land. De bijna honderd jaar wijngeschiedenis
proef je ook in het glas: de bodemsamenstelling, voornamelijk grind en zand, zorgt er samen met het maritieme klimaat voor dat de Zenata-appellatie vaak vergeleken wordt met Bordeaux. Deze rode wijn onthult toetsen van zwart, rijp fruit (zoals bessen en pruimen) en een grote rijkdom van branderigere geuren (koffie, cacao, chocolade). Deze wijn is ideaal bij gegrild vlees.

Een perfect evenwichtige Sauvignon Blanc. Je ruikt toetsen van rijpe peren, abrikozen en appels. Het is een rijke, soepele wijn met een vette textuur in de mond. Heerlijk als aperitief, bij een salade, wit vlees, vis of een fruitdessert. Een veelzijdige wijn dus! 

Roaring Beach 2019
’Wijnmaker Josef Chromy vestigde zich hier zo’n 40 jaar geleden, toen Tasmanië nog een verborgen juweel was. Nergens anders is de lucht zo schoon en de regen zo zuiver. Een droom voor elke druif. Deze Pinot Noir heeft frisse aroma’s van rood fruit en toetsen van diverse kruiden.

De Riesling van Roaring Beach, wat trouwens een adembenemende plek is langsheen de ruige kustlijn van Australië, is een heerlijke witte wijn met verrukkelijke zuren, toetsen van limoen en subtiele aroma’s van vlierbloesem. Bijna even indrukwekkend als Roaring Beach zelf.

Discovery kit Mix & Match
Kiezen welke wijn je koopt, da’s niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij voor jou een discovery box met maar liefst 12 verschillende wijntubes in! Een buisje bevat 10 cl, net genoeg voor 1 glas. Mix & match erop los en ontdek welke wijn bij je favoriete gerecht past! De box bevat 6 witte, 4 rode en 2 roséwijnen. Van een Las Puertas uit Chili tot een limited edition Cuvée Cabernet! 

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst