• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Ingrediënten

  • 200g Solo vloeibaar (+ extra voor het invetten)
  • 200g suiker
  • 24g vanillesuiker (3 zakjes)
  • 5 eieren
  • 200g zelfrijzend bakmeel
  • 1 cl melk
  • 100g pure chocoladedruppels (of kleine stukjes van een reep)
  • 1 snuifje zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C (elektrische oven).
  2. Klop de Solo, de suiker en de vanillesuiker 5 minuten tot de suiker is opgelost. Klop een voor een de eieren erdoor.
  3. Zeef het zelfrijzend bakmeel en een snuifje zout boven de kom en schep door het beslag (zo kort mogelijk, maar wel goed mengen). Schep de helft van het beslag in een andere kom.
  4. Laat de chocolade au bain marie smelten en roer de chocolade glad. Indien nodig kan je er enkele druppels melk aan toevoegen.
  5. Meng de chocolade goed met het beslag in één van de twee kommen.
  6. Schep het beslag zonder chocolade op het bruine beslag. Schep de twee kleuren beslag heel kort door elkaar zodat je de twee kleuren goed blijft zien.
  7. Start met het invetten van de bakvorm en schep het beslag hierin.
  8. Bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende 50 minuten goudbruin en gaar. Laat de gebakken cake 2 minuten staan. Keer de vorm dan om op een rooster en laat de cake uit de vorm glijden. Snijd de cake in plakken.

.

Toevoegen aan de lijst
7,56 €/kg
250 gr
€1,89
Toevoegen aan de lijst
0,53 €/kg
1 kg
€0,53
Toevoegen aan de lijst
10,80 €/kg
10 x 10 gr
€1,08
Toevoegen aan de lijst
1,34 €/kg
1,1 kg
€1,47
Toevoegen aan de lijst
Toevoegen aan de lijst
0,97 €/l
6 x 1 l
€5,82
Toevoegen aan de lijst
Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst