Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

🎁 Speciale aanbieding Delivery + :€99 in plaats van €120 voor 12 maanden onbeperkte levering! 🚚 Profiteer er snel van, Delivery + is nu overal in België beschikbaar*!Meer info >

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Schotel van de chef van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenZomerse gevulde tomaten
Delhaize logo
  • Zomerse gevulde tomaten

Zomerse gevulde tomaten

door @DELICI0USLY_HEALTHY

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegan
Bijgerechten
Zomerse gevulde tomaten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 6 grote tomaat
  • 2 Romatomaten
  • 1/2 komkommer
  • 4 jonge uien
  • 2 keer een handvol pijnboompitten
  • 1 zakje Mengeling Granen en Gedroogde Groenten
  • 3 eetlepels ciderazijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 handvol takjes bieslook
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Smaaktrostomaat
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1998040200321320000
  • Roma | Bio
    900 gr
    6,32 €/kg
    €5,69
    F2020070200062420000
  • Komkommer
    1 st
    1,25 €/st
    €1,25
    F2021081200085550000
  • Jonge uien | Bussel | Cat1
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
    F1987042300314800000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min. + 10 min. kooktijd

    1. Kook de mix van granen en gedroogde groenten volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen.
    2. Schil en snij ondertussen de komkommer in kleine blokjes. Snij de jonge uien in kleine stukjes.
    3. Meng de komkommer, de jonge uien en de pijnboompitten samen met de mix van granen en gedroogde groenten in een slakom. Voeg 3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels azijn toe. Meng alles en kruid naar smaak met peper en zout.
    4. Snij de Romatomaten in kleine blokjes en hak de bieslook. Gooi in een aparte kom en voeg 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel azijn toe. Breng op smaak en meng.
    5. Snij de bovenkant van de grote tomaten eraf en hol ze voorzichtig uit.
    6. Vul de tomaten met het mengsel en dresseer ze met een beetje tomatenblokjes. Serveer goed vers.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegan
    Zomer
    Bijgerechten
    • Zomerse gevulde tomaten

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Smaaktrostomaat
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1998040200321320000
  • Roma | Bio
    900 gr
    6,32 €/kg
    €5,69
    F2020070200062420000
  • Komkommer
    1 st
    1,25 €/st
    €1,25
    F2021081200085550000
  • Jonge uien | Bussel | Cat1
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
    F1987042300314800000