Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenWraps à la carte
Delhaize logo
  • Wraps à la carte

Wraps à la carte

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Wraps à la carte

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 1/2 eetlepel sesamzaadjes
  • peper en zout
  • Gebroken pilipili
  • 1/2 koffielepel komijnpoeder
  • 3 teentjes knoflook
  • 5 takjes munt
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 takjes koriander
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel honing
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 140 g Manchego
  • 2 pakken meergranenwraps
  • 500 g kalkoenlapjes
  • 60 g bessenmengeling (gamma 'Fruit On the Go')
  • 1 schaaltje tomatenschijfjes met basilicum (100 g)
  • 1,5 citroenen
  • 1 mango
  • 1 ui
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 1 gekookte biomais
  • 300 g wittekolen
  • 1/2 bussel bussel radijzen
  • 1 grote courgette
  • 150 g fijne wortelen
  • 500 g kerstomaten (kleurenmix)

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min.

  1. Hak de ui en fruit hem 2 min op een zacht vuurtje in een steelpan met 2 el olijfolie. Voeg de gehalveerde kerstomaten en 1 geperst teentje knoflook toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 min sudderen.
  2. Schil de wortelen en snijd ze in 2. Kook ze 3 min in kokend gezouten water. Giet ze af en laat ze onder koud water schrikken. Breng ze op smaak met peper, zout, 1⁄2 kl komijnpoeder, 1 el olijfolie en de gehakte koriander.
  3. Meng de geraspte kool, de bessen, het sap van 1 citroen, de honing, peper en zout.
  4. Rasp de courgette en de radijzen met de grove kant van de rasp. Meng ze met het sap van 1⁄2 citroen, 1 geperst teentje knoflook, peper en zout.
  5. Schil de mango en snijd hem in kleine, fijne plakjes. Voeg naar eigen smaak sesamzaadjes en gebroken pilipili toe. Werk af met 1 takje munt.
  6. Haal de maiskorrels van de kolf en meng ze met de tomatenschijfjes en hun olie.
  7. Hak de blaadjes van munttakjes fijn. Meng ze met de yoghurt, 1 geperst teentje knoflook, peper en zout. Gril de lente-uitjes in een hete grillpan, zonder toevoeging van vetstof.
  8. Snijd de kalkoenhaasjes in repen. Meng ze met 2 el olijfolie, de geriste rozemarijn, peper en zout. Gril ze ook in de grillpan. Rasp de Manchego. Warm de wraps op volgens de instructies op de verpakking. Zet alle bereidingen op tafel. Je hoeft enkel nog de kinderen te roepen om een brede glimlach op hun gezicht te toveren!
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • Wraps à la carte