Recept zoekresultatenWok met kalkoen, groenten en noedels
Delhaize logo
  • Wok met kalkoen, groenten en noedels
    A
Wok met kalkoen, groenten en noedelsA

Wok met kalkoen, groenten en noedels

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 el arachideolie
  • 300 g Chinese eiernoedels
  • 1 kl geroosterde sesamolie
  • 200 g jonge spinaziescheuten
  • 300 g kalkoenlapjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje koriander
  • 1 lente-uitje
  • 2 el lichte sojasaus
  • 1 el oestersaus
  • 1 el rietsuiker
  • 1,5 cm verse gember
  • 2 el arachideolie
  • 300 g Chinese eiernoedels
  • 1 kl geroosterde sesamolie
  • 200 g jonge spinaziescheuten
  • 300 g kalkoenlapjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje koriander
  • 1 lente-uitje
  • 2 el lichte sojasaus
  • 1 el oestersaus
  • 1 el rietsuiker
  • 1,5 cm verse gember

Begin met koken

1
Snijd de kalkoenlapjes in zeer dunne reepjes. Schil de gember en rasp hem. Meng in een kommetje de sojasaus, oestersaus, rietsuiker, geraspte gember en sesamolie. Snijd de lenteuitjes in grove stukken. Hak de knoflook fijn.
2
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze uitlekken.
3
Verhit de arachideolie in de wok en sauteer er de reepjes kalkoen op een hoog vuur in gedurende 3 minuten. Voeg de knoflook toe en laat nog 3 minuten bakken. Doe er de lente-uitjes bij en laat nog eens 5 minuten bakken. Voeg de saus toe en laat nog 5 minuten bakken. Voeg de spinazie en de noedels toe. Laat nog 3 minuten bakken en blijf goed mengen.
4
Serveer, bestrooid met korianderblaadjes
1
Snijd de kalkoenlapjes in zeer dunne reepjes. Schil de gember en rasp hem. Meng in een kommetje de sojasaus, oestersaus, rietsuiker, geraspte gember en sesamolie. Snijd de lenteuitjes in grove stukken. Hak de knoflook fijn.
2
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze uitlekken.
3
Verhit de arachideolie in de wok en sauteer er de reepjes kalkoen op een hoog vuur in gedurende 3 minuten. Voeg de knoflook toe en laat nog 3 minuten bakken. Doe er de lente-uitjes bij en laat nog eens 5 minuten bakken. Voeg de saus toe en laat nog 5 minuten bakken. Voeg de spinazie en de noedels toe. Laat nog 3 minuten bakken en blijf goed mengen.
4
Serveer, bestrooid met korianderblaadjes
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 553; energie (kCal): 131; vetten (g): 2,9; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 17,9; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 465,05
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 553; energie (kCal): 131; vetten (g): 2,9; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 17,9; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 465,05
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Aziatisch
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Noedels | Eieren

Suzi Wan

Noedels | Eieren

2 × 250 gr

€7,98

Olie | Wok | Geroosterde sesam

Delhaize

Olie | Wok | Geroosterde sesam

25 cl

€4,09

Bladspinazie | Gehakt

Hak

Bladspinazie | Gehakt

245 gr

€2,55

Rib Eye | Ierse

Delhaize

Rib Eye | Ierse

+/- 300 gr

+/-€10,80

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Saus | Soja

Suzi Wan

Saus | Soja

14,3 cl

€4,45

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Gember | Bio

Delhaize

Gember | Bio

150 gr

Bio

€1,79

Reeds in je keuken

Arachideolie

Vandemoortele

Arachideolie

1 l

€7,35

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Totaal:
+/-€36,09