• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Gemiddeld
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Dieet: Vegetarisch

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 600 g tomatenmix, naar keuze
  • 60 g pijnboompitten
  • 5 cl water
  • 1 dl olijfolie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 bussel basilicum Pistou
  • zout en peper
  • 100 g aardbeien (voor de dressing)
  • 1 biocitroen (voor de dressing)
  • 30 g kristalsuiker (voor de dressing)
  • 5 el balsamicoazijn (Dressing)
  • 5 els olijfolie (voor de dressing)
  • 4 burratabollen (4 x 125 g)
  • zout en peper (voor de dressing)
Bereiding

Bereidingstijd : 15 min.

  1. Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
  2. Maak de dressing: mix de aardbeien met het sap van de citroen, 1 kl geraspte zeste en de rest van de ingrediënten.
  3. Mix de gewone basilicum met de olijfolie, het water, peper en zout.
  4. Snijd de tomaten in 2 of in 4. Dresseer ze met de burratabollen op de borden of in een grote schaal. Bestrooi alles met basilicum Pistou en pijnboompitten. Besprenkel met een scheutje basilicumolie en aardbeiendressing. Geef er brood met olijfolie bij.

Tip: Rol fijne plakjes rauwe ham rond grissini en serveer ze bij je salade: een eenvoudige upgrade die veel indruk maakt!

Nutritionele informatie

Energie: 858 kcal

Soortgelijke recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst