Recept zoekresultatenToast met forelmousse
Delhaize logo
  • Toast met forelmousseD

Toast met forelmousse

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Ontbijt
Toast met forelmousseD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 125 g gerookte Ardense forelfilets taste of Inspirations
  • 2 dl room
  • 8 kleine sneetjes brood
  • 1 bussel dille
  • 1 afgestreken el curry
  • Peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • FORELHAASJE | GEROOKT
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2021021800076920000
  • UHT room | 30 % V.G.
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    20 cl
    2,95 €/l
    €0,59
    S2017080804171550000
  • Dille | kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    59,50 €/kg
    €1,19
    F2021022500077560000
  • Kruiden | Kerrie | zacht
    37 gr
    18,65 €/kg
    €0,69
    S2015011600013480000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min.

    1. Gril de sneetjes brood.
    2. Klop de room op tot yoghurtdikte. Meng hem goed met de verkruimelde forelfilets, de helft van de gehakte dille, de curry, peper en zout.
    3. Serveer de mousse op de gegrilde sneetjes brood. Werk af met de rest van de dille.

    Tip: Lekker als lunch, bij het aperitief (voor 8 personen, in 4 gesneden) of bij het ontbijt.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Ontbijt
    • Toast met forelmousseD

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • FORELHAASJE | GEROOKT
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2021021800076920000
  • UHT room | 30 % V.G.
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    20 cl
    2,95 €/l
    €0,59
    S2017080804171550000
  • Dille | kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    59,50 €/kg
    €1,19
    F2021022500077560000
  • Kruiden | Kerrie | zacht
    37 gr
    18,65 €/kg
    €0,69
    S2015011600013480000