Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenTagliatelle met gerookte kip, pesto en gegrilde groenten
Delhaize logo
  • Tagliatelle met gerookte kip, pesto en gegrilde groenten
Tagliatelle met gerookte kip, pesto en gegrilde groenten

Tagliatelle met gerookte kip, pesto en gegrilde groenten

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 300 g dunne plakjes gerookte kipfilet met Italiaanse smaken
  • 100 g verse pesto
  • 350 g tagliatelle
  • 300 g diepgevroren gegrilde aubergines in plakjes
  • 220 g gegrilde gele en rode paprika’s in olie
  • geraspte parmezaan (om erbij te serveren)
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • peper
  • 300 g dunne plakjes gerookte kipfilet met Italiaanse smaken
  • 100 g verse pesto
  • 350 g tagliatelle
  • 300 g diepgevroren gegrilde aubergines in plakjes
  • 220 g gegrilde gele en rode paprika’s in olie
  • geraspte parmezaan (om erbij te serveren)
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • peper

Begin met koken

: 15 minuten
1
Kook de pasta “al dente” (zie verpakking).
2
Snij ondertussen de (ontdooide) aubergineplakjes in repen en de uitgelekte paprika’s in grote vierkante stukken. Verwarm 2 eetlepels olie uit het schaaltje van de paprika’s in een grote, diepe pan. Voeg de plakjes kip en de groenten toe, laat alles 2 min. op vrij hoog vuur bakken.
3
Giet de gare pasta af, doe de pasta terug in de kookpan (van het vuur), doe er de pesto bij en meng goed.
4
Dien meteen op met de kip en de gegrilde groenten en met de pijnboompitten. Serveer de geraspte parmezaan apart.
1
Kook de pasta “al dente” (zie verpakking).
2
Snij ondertussen de (ontdooide) aubergineplakjes in repen en de uitgelekte paprika’s in grote vierkante stukken. Verwarm 2 eetlepels olie uit het schaaltje van de paprika’s in een grote, diepe pan. Voeg de plakjes kip en de groenten toe, laat alles 2 min. op vrij hoog vuur bakken.
3
Giet de gare pasta af, doe de pasta terug in de kookpan (van het vuur), doe er de pesto bij en meng goed.
4
Dien meteen op met de kip en de gegrilde groenten en met de pijnboompitten. Serveer de geraspte parmezaan apart.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Kids,Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Filet | Kip | Bio

Delhaize

Filet | Kip | Bio

+/- 300 gr

Bio

+/-€7,50

Pesto | Rosso | Eco

De Cecco

Pesto | Rosso | Eco

200 gr

€4,79

Pasta | Tagliatelle

De Cecco

Pasta | Tagliatelle

500 gr

€4,25

Aubergine | 1Stuk

Delhaize

Aubergine | 1Stuk

1 st

€1,25

Paprika | Geel | 1Stuk

Delhaize

Paprika | Geel | 1Stuk

1 st

€1,19

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€27,96