Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenTagliatelle alla carbonara
Delhaize logo
  • Tagliatelle alla carbonaraB

Tagliatelle alla carbonara

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

2 op 5
Andere
Student
Pasta
Tagliatelle alla carbonaraB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 eieren
  • 2 soeplepels geraspte parmezaan
  • 1 teentje knoflook
  • Muskaatnoot
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 400 g tagliatelle
  • 200 g spekreepjes
  • 25 cl aangelengde verse room

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    19,50 €/kg
    €1,95
  • Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen
    100 gr
    11,70 €/kg
    €1,17
  • Begin met koken

    1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant. Bak ondertussen de spekblokjes bruin in een pan met olijfolie.
    2. Maak een omelet van de hele eieren, de room, de geperste knoflook (facultatief), 1 eetlepel parmezaan, zout en peper. Verwarm de saus op een zacht vuurtje, maar laat hem vooral niet koken.
    3. Als de pasta "al dente" is, laat hem dan goed uitlekken, doe hem terug in de kookpan. Meng de pasta snel met de spekblokjes, de rest van de parmezaan en de saus. Dien onmiddellijk op.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 585; energie (kCal): 139; vetten (g): 5,8; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 14,5; suikers (g): 1,1; vezels (g): 0,6; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 554,33
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Andere
    Student
    Diner
    Alle seizoenen
    Pasta
    • Tagliatelle alla carbonaraB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    19,50 €/kg
    €1,95
  • Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen
    100 gr
    11,70 €/kg
    €1,17