Kipgyros met gemarineerde kool en courgette-tzatziki
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Toon:
Imperial
Tonijn | Eigen nat
82 gr
€1,95
Delhaize
Ansjovis
90 gr
€2,39
Delhaize
Gezeefde tomaten
500 gr
€0,69
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Armando
Pasta | Italiaans | Chitarra
500 gr
€2,19
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Knorr
Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
12 x 10 gr
€2,99
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 25 min.
Tip: Geen kappertjes bij de hand? Dit recept is ook heel lekker met enkele zwarte olijven!
Toon:
Imperial
Tonijn | Eigen nat
82 gr
€1,95
Delhaize
Ansjovis
90 gr
€2,39
Delhaize
Gezeefde tomaten
500 gr
€0,69
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Armando
Pasta | Italiaans | Chitarra
500 gr
€2,19
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Knorr
Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
12 x 10 gr
€2,99
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25