Recept zoekresultatenSpaghetti bolognaise
Delhaize logo
  • Spaghetti bolognaise
    A

Spaghetti bolognaise

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Kids
Hoofdgerecht
Spaghetti bolognaiseA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 800 x 400 g tomatenblokjes
  • 500 g biospaghetti Delhaize
  • 400 g gehakt van kip of varken/kalf
  • 1 dikke ui
  • 160 g wortelen
  • 100 g geraspte parmigiano
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

Elvea

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

2 x 400 gr

Bio

€5,35

Pasta | Italiaans | Chitarra

Armando

Pasta | Italiaans | Chitarra

500 gr

€2,19

Gehakt | Varken | Rund

Delhaize

Gehakt | Varken | Rund

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€8,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€28,45

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Verwarm een ruime hoeveelheid licht gezouten water in een kookpot.
  2. Verwarm 2 el olijfolie in een grote, diepe pan en doe er de gesnipperde ui, de grof geraspte wortelen en het gehakt in. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en bak op vrij hoog vuur. Gebruik een spatel om het geheel in kleinere stukken te breken. Voeg, wanneer alles lichtbruin gebakken is, de tomatensaus toe, peper en zout. Giet 5 cl water in elk blikje, sluit de bokalen, schud en voeg het water toe aan de saus. Laat zachtjes sudderen.
  3. Voeg 2 el olijfolie toe aan het kookwater en kook er de spaghetti gelijktijdig “al dente” in. Giet de spaghetti af en dien onmiddellijk op met de bolognaisesaus. Serveer met geraspte parmezaan of geraspte kaas.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 578; energie (kCal): 138; vetten (g): 5,3; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 15,3; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1001,88
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 578; energie (kCal): 138; vetten (g): 5,3; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 15,3; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1001,88
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Kids
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
  • Spaghetti bolognaise
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

Elvea

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

2 x 400 gr

Bio

€5,35

Pasta | Italiaans | Chitarra

Armando

Pasta | Italiaans | Chitarra

500 gr

€2,19

Gehakt | Varken | Rund

Delhaize

Gehakt | Varken | Rund

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€8,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€28,45