Recept zoekresultatenSavourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven
Delhaize logo
  • Savourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven

Savourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Score

5 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Savourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 savourette varkensgebraad
  • 1 rode ui
  • 500 g krieltjes
  • 1 schaaltje mini-witloof
  • 4 wortelen
  • 1 zoete aardappel
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g geklaarde boter
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes tijm
  • peper
  • fleur de sel

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

Delhaize

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

+/- 850 gr

+/-€11,89

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Krieltjes

Delhaize

Krieltjes

2 × 450 gr

€1,90

Witloof | Gastronomisch

Delhaize

Witloof | Gastronomisch

175 gr

€2,69

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Zoete | Aardappelen

Delhaize

Zoete | Aardappelen

1 kg

€3,19

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Fleur de sel | Guerande

Delhaize

Fleur de sel | Guerande

125 gr

€3,55

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€38,79

Begin met koken

Bereidingstijd: 45 min.

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Smelt een derde van de geklaarde boter in een pan en bak het gebraad aan alle zijden goudbruin.
  3. Schil de zoete aardappel en de wortels en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de witloofstronkjes overlangs in 2, de rode ui in 6 en de kookbol in 2. Schik alle groenten in een ovenschaal en kruid met peper en zout, tijm en rozemarijn.
  4. Schik hierop het varkensgebraad en verdeel er de rest van de boter over.
  5. Laat alles samen ongeveer 30 minuten garen en overgiet het vlees 3 tot 4 keer met het braadvocht.
  6. Haal de schaal uit de oven en laat het vlees onder aluminiumfolie 5 minuten rusten. Indien nodig gaar je de groenten nog even verder in de oven.
  7. Snijd het vlees in plakken en serveer er de groenten bij. Lepel er wat van de braadjus over.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht
  • Savourette varkensgebraad met truffel en groenten uit de oven

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

Delhaize

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

+/- 850 gr

+/-€11,89

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Krieltjes

Delhaize

Krieltjes

2 × 450 gr

€1,90

Witloof | Gastronomisch

Delhaize

Witloof | Gastronomisch

175 gr

€2,69

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Zoete | Aardappelen

Delhaize

Zoete | Aardappelen

1 kg

€3,19

Geklaarde boter

Carlsbourg

Geklaarde boter

225 gr

€5,69

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Kruiden | Tijm

Santa Maria

Kruiden | Tijm

15 gr

€2,75

Fleur de sel | Guerande

Delhaize

Fleur de sel | Guerande

125 gr

€3,55

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€38,79