Recept zoekresultatenSalade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Delhaize logo
  • Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruidenA

Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Barbecue
Salade
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruidenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 kleine rode uien
  • 1 kg rode aardappels
  • 1 bosje koriander
  • 2 lange rode zoete pepers
  • 20 g texmexkruiden
  • 4 eetlepels olijfolie (voor de garnituur met kruiden en citroencrumble)
  • enkele druppels tabasco

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Rode aardappelen | Los kokend | Bloemig
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Koriander
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Pepers | Rood
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: Bereidingstijd + kooktijd 25 min.

    1. Halveer de aardappels en kook ze gaar.
    2. Snijd ook de maïs door en snipper de paprika en de rode uien fijn.
    3. Stoof de maïs, paprika en de rode uien in olijfolie en voeg er nadien de aardappels aan toe. Kruid met peper en zout en enkele druppels Tabasco.
    4. Kruid met de texmexkruiden en gesnipperde koriander.
    5. Dien op in een mooie schaal.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 444; energie (kCal): 106; vetten (g): 4,8; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 12,6; suikers (g): 1,3; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 2,2; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 302,1
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Mexicaans
    Vegetarisch
    Barbecue
    Overig
    Zomer
    Salade
    • Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruidenA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Rode aardappelen | Los kokend | Bloemig
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Koriander
    20 gr
    54,50 €/kg
    €1,09
  • Pepers | Rood
    Dit product is niet meer beschikbaar