Kalfspiccata, erwtjes en geroosterde wortelen
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Breydel
Ham
150 gr
€4,29
Delhaize
Tomatenroomsoep
60 cl
€3,29
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
Delhaize
Pecorino romano | bob geraspt
70 gr
€2,59
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Bereidingstijd: 30 min.
Tip #1: Je kunt de meeste soepen gebruiken om een risotto te maken. Heb je er niet genoeg over of is de soep heel dik? Leng ze aan met een beetje bouillon.
Tip #2: Soep is een #lesswaste-gerecht bij uitstek. Maar wat als je soep over hebt? Aaah, opnieuw zoveel mogelijkheden! Gebruik je soep als smaakmaker in je risotto, zoals deze risotto met tomatensoep en parmaham. Te weinig soep over? Geen probleem: vul aan met bouillon … of vries in, totdat je genoeg soep hebt. Tip: vissoep doet het goed in deze risotto met scampi en preisoep doet het dan weer goed in de risotto met lentegroentjes. Andere toppers: risotto met champignon(soep) of risotto met pompoen(soep) voor een extra intense kleur, geur en smaak. 100% plantaardig!
Anti-verspilling
Zin om minder te verspillen? Ontdek al onze tips, bekijk ze hier!
Toon:
Breydel
Ham
150 gr
€4,29
Delhaize
Tomatenroomsoep
60 cl
€3,29
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
Delhaize
Pecorino romano | bob geraspt
70 gr
€2,59
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25