Recept zoekresultatenOvernight oats met pruimen en lactosevrije mascarpone
Delhaize logo
  • Overnight oats met pruimen en lactosevrije mascarpone
    A
Overnight oats met pruimen en lactosevrije mascarponeA

Overnight oats met pruimen en lactosevrije mascarpone

door Jeroen De Pauw
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 400 g pruimen
  • 300 g havervlokken
  • 1 l plantaardige amandeldrink met vanille
  • 4 el lactosevrije mascarpone
  • 3 el agavesiroop
  • 1/2 el gesuikerde vanillestokjes in poedervorm
  • kaneelpoeder
  • 400 g pruimen
  • 300 g havervlokken
  • 1 l plantaardige amandeldrink met vanille
  • 4 el lactosevrije mascarpone
  • 3 el agavesiroop
  • 1/2 el gesuikerde vanillestokjes in poedervorm
  • kaneelpoeder

Begin met koken

: 5 min. + 5 min. kooktijd (+ 12 u koeltijd)
1
Meng de avond voordien de havervlokken, de vanillestokjes in poedervorm en de amandeldrink in een slakom. Dek af en laat heel de nacht in de koelkast rusten.
2
Ontpit de pruimen en snijd ze in partjes. Karamelliseer ze in een braadpan met de agavesiroop.
3
Verdeel de havervlokken over kommen of Weck®-bokalen. Bestrooi naar eigen smaak met een beetje kaneelpoeder, voeg de pruimen toe en de mascarpone. Een oppeppertje zodra je wakker bent: let’s go!
1
Meng de avond voordien de havervlokken, de vanillestokjes in poedervorm en de amandeldrink in een slakom. Dek af en laat heel de nacht in de koelkast rusten.
2
Ontpit de pruimen en snijd ze in partjes. Karamelliseer ze in een braadpan met de agavesiroop.
3
Verdeel de havervlokken over kommen of Weck®-bokalen. Bestrooi naar eigen smaak met een beetje kaneelpoeder, voeg de pruimen toe en de mascarpone. Een oppeppertje zodra je wakker bent: let’s go!
Nutritionele informatie
A
Per 100 g: Energie: 109 kcal - Vetten: 3,6 g - Koolhydraten: 14,4 g - Vezels: 1,8 g - Eiwitten: 3,5 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 109 kcal - Vetten: 3,6 g - Koolhydraten: 14,4 g - Vezels: 1,8 g - Eiwitten: 3,5 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Amerikaans
Vegetarisch
Brunch
Ontbijt

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Havermout | Chocolade | Cashewnoten

Delhaize

Havermout | Chocolade | Cashewnoten

300 gr

€3,99

Amandel | Drink

Delhaize

Amandel | Drink

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,59

Buffel mascarpone

Fattorie Garofalo

Buffel mascarpone

250 gr

€2,99

Agave  | Siroop | Bio

Delhaize

Agave | Siroop | Bio

345 gr

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,85

Vanille | Stokje

Santa Maria

Vanille | Stokje

1 st

€9,19

Kruiden | Kaneel | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Kaneel | Gemalen

45 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Totaal:
€21,70