Varkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete ardappelen uit de oven
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg
+/-€28,69
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
2 × 750 gr
€5,98
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Delhaize
Pijnboompitten
90 gr
€6,39
Delhaize
Pistachenoten
200 gr
€2,69
Bosto
Rijstpap | 40M
500 gr
€2,79
Santa Maria
Kruiden | Komijn
33 gr
€3,49
Euroma
Epices | Za ater
65 gr
€4,89
Delhaize
Citroenen
500 gr
€1,35
Delhaize
Hummus
200 gr
€2,19
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 40 min. + 20 min. kooktijd
Tip:
Less waste: gebruik de rest van de uien in een soep, een bolognesesaus, een puree ...
Toon:
Delhaize
Lamsbout | Met been | Celtic
+/- 1,4 kg
+/-€28,69
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
2 × 750 gr
€5,98
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Delhaize
Pijnboompitten
90 gr
€6,39
Delhaize
Pistachenoten
200 gr
€2,69
Bosto
Rijstpap | 40M
500 gr
€2,79
Santa Maria
Kruiden | Komijn
33 gr
€3,49
Euroma
Epices | Za ater
65 gr
€4,89
Delhaize
Citroenen
500 gr
€1,35
Delhaize
Hummus
200 gr
€2,19
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25