Recept zoekresultatenIjslolly's met rosé
Delhaize logo
  • Ijslolly's met rosé

Ijslolly's met rosé

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Lactose vrij
Dessert
Ijslolly's met rosé

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 2 citroenen
  • 60 g rode bessen
  • 6 cl rietsuikersiroop
  • 4 eetlepels violettesiroop
  • 5 dl roséwijn
  • 6 takjes munt
  • 3 cm gember

Begin met koken

Bereidingstijd : 15 min. (+ 12 u. vriestijd)

  1. Rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Meng hem met het sap van de citroenen, de rosé en de 2 soorten siroop.
  2. Vul ijslollyvormen met rode bessen en muntblaadjes, giet de bereiding erbij en voeg de stokjes toe. Laat minstens 12 u in de diepvriezer stollen. Let op: door de alcohol in de wijn is de vriestijd vrij lang.
  3. Verdeel de lomi-lomi over de slablaadjes. Werk af met limoenpartjes en dien op.

Tip: Heb je geen ijslollyvormen? Geen nood: gebruik kartonnen bekertjes, vul ze, wikkel ze strak in vershoudfolie en prik er stokjes of kleine lepeltjes in. Dankzij de folie blijven die goed op hun plaats.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Dessert
  • Ijslolly's met rosé