Recept zoekresultatenHotdog New York
Delhaize logo
  • Hotdog New York

Hotdog New York

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Hotdog New York

Ingrediënten voor 9 Porties

9 Porties
  • 9 hotdogbroodjes
  • 9 koffielepels smokey BBQ saus
  • 9 koffielepels mosterd
  • 9 koffielepels ketchup
  • 9 augurken in schijfjes
  • 1/2 ijsbergsla
  • 1/2 fles bieslookdressing
  • 9 eetlepels salsa verde
  • 9 New York hotdogworsten
  • 9 koffielepels gebakken uitjes

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Verwarm de hotdogbroodjes in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 2-3 min of enkele minuten op een barbecuegrill.
  2. Bak de hotdogworsten gedurende 5 min. in een warme pan met olie of kook ze gedurende 5 min. in gezouten water op een laag vuurtje.
  3. Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes en meng met de bieslookdressing.
  4. Snijd de hotdogbroodjes open en besmeer de binnenkanten met een eetlepel salsa verde. Plaats in elk broodje een hotdog worst. Verdeel de verschillende sauzen (ketchup, mosterd en bbq-saus) over de hotdogs. Beleg verder met een flinke lepel ijsbergsla en werk af met een paar augurkschijfjes en bestrooi royaal met gebakken uitjes.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Hotdog New York